متجر لينا كيدز

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

متجر لينا كيدز

Bebek Çocuk
  • 5

متجر لينا كيدز, 1995 yılında Şanlıurfa merkezli olarak kurulmuştur. Firmamız bebek ve çocuk giyim sektöründe faaliyet göstermektedir. Deneyimli ekibimizin gösterdiği tutkulu çalışmalar neticesinde çok kısa zamanda hızlı büyümeyi sağlamış olup, hedeflerimize ilerlemekteyiz.

Gıda maddeleri, erişkin ve çocuk giysiler, ayakkabılar ve moda takımaların satışı alanlarımız arasında yer almaktadır. Kaliteli, modern ve üst düzey hizmet sunmak için ekibimizde bulunan profesyoneller, sürekli olarak kendini güncel tutmak için çalışmaktadır. Tecrübeli ekibimiz, profesyonel anlayışı, kaliteli ürünleri ile her zaman en iyi hizmeti vermek amacıyla çalışmaktadır.

Satışını yaptığımız tüm ürünleri özenle seçiyor ve tüketicilerin çocukları için en iyi ürünleri elde etmelerine yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda, ürünlerin üretimini genellikle doğal ortamlarda gerçekleştiriyor ve bu şekilde daha iyi bir yaşam kalitesi sağlayarak hem markamızın imajının kontrollü bir şekilde gelişmesini sağlıyoruz. Her yeni koleksiyon sonuçlandıkça uluslararası pazarda ciddi bir rekabet ortaya çıkıyor. Yeni trendleri yakından takip ediyor ve satış noktalarına sunmak için her zaman yaklaşımlar geliştiriyoruz.

Hedefimiz, her zaman bizden aldıkları ürün ve hizmetin mevcut trendleri takip eden, rahat ve konforlu seçenekler arayan alıcılarımız tarafından uzun vadeli tercih edilen bir marka haline gelmektir. İnsan kaynaklarımızın kalitesini artırmak için, geliştiğimiz alanlar hakkında her zaman seminerler ve workshoplar düzenleyerek evrensel çalışma standartlarının kalitesini güçlendirmek için sürekli olarak özverili çalışıyoruz. Ücretsiz destek hizmetimiz ile desteğiniz için teşekkür ederiz!

Müşteri Yorumları
E
Ertügrul
  • Tebrikler ..

  • 5
    • 21.12.2022

    Diğer Firmalar

    İdil Baby

    Bebek Çocuk

    Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

    flag

    İdil Baby: 2013 yılında Şanlıurfa'da kurulmuş, özgün tasarımları ile markalar arasındaki rekabet verimi en üst düzeyde olan İdil Baby. Üretim süreçlerindeki standartlar etik ve sosyal sorumluluk açısından özenle takip edilirken, çocuk giyim sektörüne damgasını vurmuştur...

    Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

    flag

    Baby Rainbow Çocuk Butik, Şanlıurfa ilinde 2004 yılında kurulmuştur. Makul fiyatlar ve kaliteli ürünleri ile bebek giyim sektöründe adından söz ettirmiştir. Firma, geleneksel tasarımların üretim ve sunumunda uzmanlaşmış bir bebek giyim mağazasıdır. Markamız kaliteyi, mü...