Zumba Pilates Yoga Studio

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Zumba Pilates Yoga Studio

Spor Salonları
  • 0

Zumba Pilates Yoga Studio: 2005 yılından beri Amasya'da kurulu olan Zumba Pilates Yoga Studio, sektöründe profesyonel eğitimler ile hizmet vermektedir. Kalite ve sağlık önceliğimizle spor salonumuza gelen herkes kaliteli antrenmanlar almaya, güçlenmek ve formda kalmak için enerji dolu bir ortama adım atar.

Sporseverlerimizin sağlığına büyük önem veren Zumba Pilates Yoga Studio, tüm sporların bireysel veya toplu sporlar halinde hem vücuda hem de ruhe faydalı olacak biçimde organize sportif hareketler sunmaktadır. Zumba Pilates Yoga Stüdyo AyroBik, Tabata, Yoga, Karatay antrenmanları ve fonksiyonella kondisyon antrenmanlarıyla da siz değerli misafirlerimize hizmet sunmaktadır.

Zumba Pilates Yoga Studio, orta ve uzun dönemli programlarla da misafirlerimizin performansını arttırmak ve hedeflerini gerçekleştirmelerine destek olmayı hedeflemektedir. Profesyonel desteğiyle sporcuların hedeflerine ulaşmasına yardımcı olan stüdyo misafirlerine aynı zamanda güvenilir bir havada eğitim faydalanmayı, koşulsuz kurallarına uymayı da teşvik ediyor.

Yıllardır mükemmel bir stüdyo olarak tanınan Zumba Pilates Yoga Studio, kişisel ve grup eğitimleri yanında özel eğitmenlerimizden deneyimli danışmanlık hizmeti vermektedir. Böylelikle müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeyi hedeflemekteyiz.

Kişiselleştirilmiş spora ulaşmak amacıyla Zumba Pilates Yoga Studio'yu tercih ederek çok daha kaliteli ve bol seçenekli spor imkanına sahip olabilirsiniz. Bize hoşgeldiniz.

Diğer Firmalar

Arena Spor Merkezi

Spor Salonları

Amasya,Amasya Merkez

flag

Arena Spor Merkezi, 2006 yılından bu yana Amasya'da fitness sektöründe faaliyet göstermektedir. Uzun yıllardır süren spor ve egzersiz topluluklarının en kapsamlı seçeneklerini sunma amacıyla Arena Spor Merkezi 2002 yılından beri aktif halde. Arena Spor Merkezi, her zama...

Amasya Blue Cafe Bar

Spor Salonları

Amasya,Amasya Merkez

flag

Amasya Blue Cafe Bar, 2015 Yılından Beri Amasya'da. Amasya Blue Cafe Bar, başlamadan önce sanat galerilerinin fiziksel olan deneyimini sunmayı kolaylaştırmak için verimli ve etkileyici bir şekilde tasarlanan bir vücut geliştirme sektörüne zorunlu olarak girmiştir. Kurul...

Amasya,Amasya Merkez

flag

Uzman Fizyoterapist Sercan Akdağ 1998 yılından bu yana insan vücudunu yaşam kalitesini arttıran geliştirmeler yapan ve fiziksel sağlığa odaklanan bir sektör olan vücut geliştirme alanında eğitimli, tecrübeli ve sertifikalı profesyonellerden oluşan ciddi bir organizasyon...