Zeynep Bebe Giyim

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Zeynep Bebe Giyim

Bebek Çocuk
  • 5

Zeynep Bebe Giyim 2013 yılında Kütahya'da kurulmuştur. Sektör olarak bebek giyim üzerine faaliyet göstermektedir. Kaliteli dokuma kumaş kullanarak, hijyenik üretim anlayışıyla tasarımlar üreten Zeynep Bebe Giyim, bebeklerin en iyi kalitede giyinmesi konularında vatandaşlara hizmet vermeyi hedef edinmiştir.

Zeynep Bebe Giyim, çocuklara özel olarak ürettiği ve geliştirdiği modelleri ile konforlu ama şık tasarımlar sunmaktadır. Aynı zamanda hızlı teslimat politikası ile bebeklerin güvenliği ve sağlığını gözeten ürünlerin satışını gerçekleştirmiştir.

Zeynep Bebe Giyim olarak kaliteli ürün, mükemmel hizmet ve uygun fiyat anlayışımızla, ürün çeşitliliğimizi her geçen gün artırmaya ve bebeklerin her daim güvenli, konforlu, şık ve rahat bir giyimin keyfini çıkarabilmesini sağlamaya devam ediyoruz.

Müşteri Yorumları
Z
Zeynep Enigöl
  • 5
    • 17.02.2023
    Z
    Zeynep Enigöl
  • 5
    • 04.02.2023

    Diğer Firmalar

    Asel Bebe

    Bebek Çocuk

    Kütahya,Kütahya Merkez

    flag

    Asel Bebe : 2020 yılında Kütahya yıldırım'da kurulan Asel Bebe, çocuklar için toplama stoktan alımlar ve üretimden tavsiye satışı özellikle konfeksiyon ürünleri alanında ihtiyacı olan müşterilerimizin her zaman güvende olacağı en profesyonel seçenekleriyle beraber sizin...

    Evim Bebe

    Bebek Çocuk

    Kütahya,Kütahya Merkez

    flag

    Evim Bebe ile Bebek ve Çocuk Modasında Kaliteli Hizmet! Evim Bebe, 2017 yılında kurulmuş Kütahya merkezli bir bebek ve çocuk giyim markadır. Markamızın hedefi doğduğunda itibaren çocuklarımızın yakışıklı ve sevimli hallerine emeği geçen rahat, konforlu ve şık ürünler su...