Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Zdc Bilişim

Yazılım Firmaları
  • 0

Zdc Bilişim 2014 yılında kurulan, ülkemizde yazılım geliştirme alanında hizmet veren köklü bir firmadır.Kurulduğu günden bu yana, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla son teknoloji çözümler sunmaya devam ediyoruz. Technological,sustainable and innovative ideas (Teknolojik, sürdürülebilir ve yenilikçi fikirler) ilkesinden hareketle, tüm sektörlerdeki işlemlerin verimliliğini artırmak için gereken hizmet ve çözümler sunuyoruz.

Müşterilerine güvenlik önlemleri, kalite standartları ve en iyi performans olanağı sağlayacak yazılım çözümleri üretiyor ve tasarlıyoruz. Anahtar çözümlerimiz aracılığıyla müşterilerimiz için daha karmaşık işleri basitleştiriyor ve başarılarını artırıyoruz. 2016 yılından bu yana Sakarya Serdivan'daki merkez ofisimizden faaliyetlerimize devam ediyoruz. Güç Akıllı Teknolojiler sloganımızla birlikte, verimli ve etkin zamanlamalar ile hizmette sürekli olarak gelişmeyi hedefliyoruz.

Diğer Firmalar

Netsis Ek Yazılım

Yazılım Firmaları

Sakarya,Serdivan

flag

Netsis Ek Yazılım 2000 yılından bu yana web sitesi kurma sektöründe hizmetler vermektedir. Firmamız, Sakarya’da faaliyet gösteren özel bir şirket olarak teknolojinin gelişimine yön veren önde gelen firmalar arasında yer almaktadır. Misyonumuz profesyonelliğimiz, sinerji...