Zafer Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Zafer Eczanesi

Eczaneler
  • 4

Zafer Eczanesi, Konya’nın en eski semtlerinden biri olan Selçuklu’da 2020 yılında kurulmuştur.

Biz, hastalara ve müşterilerimize her zaman daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz. Zafer Eczanesi’nde tüm sağlık ürünlerini satın alabilecek, aradığınızı bulacağınıza güvenebilirsiniz.

Personelimiz tamamen bir eczaneye sahip olmayan uzman kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca sahibi veya çalışanlarının büyük bölümü, hem tecrübesinin farkındalığını ve aynı zamanda da eczaneden hastalara yardım etme niyetiyle kişilerdir.

Zafer Eczanesi’nde, her müşterimizin taleplerini ne derece iyi karşılayabileceğimizi görmekten memnuniyet duyuyoruz. Müşterilerimizin hasta tedavisine yardımcı olmak için aradıkları ilaçları ve sağlık ihtiyaçlarını kolaylıkla bulmalarını sağlamak amacıyla haftanın her günü saat 11.00'den gece 24.00'e kadar hizmet veriyoruz.

Zafer Eczanesi, hasta refahını arttırmak, misafirlerine en iyi hizmeti sunmak adına günlük olarak çok sayıda ilaç tedarik etmeyi sürdürmektedir. Müşterilerimizi hizmete alma, hastaların tedaviye girmesine yardımcı olma ve hastaların sağlıklı yaşama ihtiyaçlarını karşılama konusunda sağlık sektöründeki en iyi deneyimleri sunmaya devam ediyoruz.

Sonuç olarak, Zafer Eczanesi, Türkiye’de kurulmuş, geniş ürün yelpazesi ve yüksek standartlardaki hizmetleri ile müşterilerine en kaliteli ihtiyaçları tatmin etmeyi hedeflemektedir.

Müşteri Yorumları
F
Fred Gayo
  • 4
    • 21.04.2022
    M
    Merve Ekmekci
  • 4
    • 08.01.2022
    I
    İlker Bal
  • 3
    • 24.12.2019
    H
    Hiyam Alshaikhly
  • 5
    • 28.04.2019

    Diğer Firmalar

    Konya,Selçuklu

    flag

    Türkiye Nalçacı Büyük Eczanesi; 2012 yılında Konya, Selçuklu yerleşim birimi içerisinde açıldı. Profesyonel Klinik Eczacılar tarafından yönetilen Nalçacı Büyük Eczanesi kaliteli ve hassasiyetli hizmet sunumu ile sektörünün önde gelen ismi haline geldi. Eczane olarak sağ...

    Konya,Selçuklu

    flag

    Altan Eczanesi, 2000 yılında kurulmuş ve Selçuklu/Konya'daki hizmetlerini güvenilir bir şekilde sürdürmektedir. Sağlık alanındaki özel tecrübecimiz ve dinamik profesyonellerimiz, eczanelerimizde her zaman profesyonel yardım sunmaktan mutluluk duyar. Kalite Politikamız, ...