Yoga Academy

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yoga Academy

Spor Salonları
  • 0

Yoga Academy, 2011 yılında Erzurum'da kuruldu. Biz, Fitness ve Sağlıklı Yaşam merkezlerindeki sporu genişleyen ailenin üyesi olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz.

Geleneksel Hatha Yogayla başlayıp Ashtanga Yoga ve diğer dalların getirdiği zenginlikle deneyimlerimizi genişletmeyi hedefliyoruz ve umarız ki bu zenginlik sizler için de geçerlidir.

Ayrıca, yüzlerce farklı yogaya bağlı olarak, tam bir Beslenme Planı’nda yenilikçi ve heyecan verici tavsiyeler sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Biz Yoga Academy, sizi her biri görkemli spor alanındaki en son gelişmelerdeki pedagojiyle tanıştırmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Misyonumuz, deneyimli personelimiz ve onların didaktik bilgikleri dahilinde size sağlıklı ve etkili sonuçlar verecek şekilde egzersiz yöntemini sunmaktır. Biz yoga akademisini bu amaç uğruna yarattık, bu nedenle her zaman profesyonelliğe ve Kalite öncelikli olmayı taahhüt ediyoruz.

Şirketimizin ana hedefi, markanın interaktif ve esnek bir tutumu, dünyada ve Egzersiz Salonları çevresindeki yenilik, teknoloji ve dijitalliğe intibak ederek Sahipliğin korunmasıdır.

Diğer Firmalar

Erzurum

flag

Ata Gençlik Spor Kulübü 2008 yılında Erzurum' da kurulmuştur. Ata her yaştan insanın bedensel ve ruhsal gelişimine yardımcı olmak ve sağlıklı yaşam sürdürmeyi amaçlamaktadır. Şirket, müşterilerinin spor eğitimi ile fiziksel ve duygusal anlamda gelişmesini desteklemek iç...

Değişim Spor Merkezi

Spor Salonları

Erzurum,Yakutiye

flag

Değişim Spor Merkezi, keşfetmek ve değişmek isteyenlere temel bir fırsat sunan, Erzurum merkezli 2018 yılından beri kurulmuş bir fitness kulübüdür. Etkileyici atmosferi dönüşümler, oportunities ve eksternal değerlerden oluşan, yüksek standartlarından ödün vermeyen bir o...