Yıldız Ticaret - Mehmet Yıldız

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yıldız Ticaret - Mehmet Yıldız

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 5

Yıldız Ticaret - Mehmet Yıldız, 1993 yılında Karabük'te kurulmuş olan bir otomobil yedek parçası firmasıdır. Kurulduğu ilk yıllardan bu yana, çalışmalarımızı kalite anlayışı ile sürdürdük. Böylece hizmetlerimizin her geçen gün daha da gelişmesini sağladık. Hedefimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilmek ve en iyi kalitede yedek parça tedariki sağlamaktır.

Satış ve servis hizmetlerimizle birlikte orta ve uzun vadede otomobil yedek parçaları sektöründe rekabetçi bir tutum almaya çalışıyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz seçeneklerin çeşitliliğinde, kalitesinde ve sunulan fiyatlarında kalite ve efektif çözümlerle yaklaşıyoruz. Bunun nedeni; müşterilerimizin, özellikle ticari müşterilerimizin üstünlük kazanmasını sağlamak adına. Özel olarak aradıkları otomobil yedek parçalarını satıcıdan direk almalarını arzu ediyoruz.

Güvenilirliğimiz ve verdiğimiz üstün hizmetler, müşteri memnuniyetini arttırmak ve hak ettiğimiz tanınmayı sağlamak amacıyla oluşturulmuştur. Günümüzdeki koşullara göre en iyi sonuçları sunmayı hedefliyoruz. Bize güvenerek sağladığınız destek ve samimiyetten çok memnun olduğumuzu belirtmek isteriz.

Müşteri Yorumları
V
Vildan Kozanoglu
  • 5
    • 31.07.2021

    Diğer Firmalar

    Merkez Oto Tic. Ve San. A.ş

    Otomobil Yedek Parçacıları

    Karabük,Karabük Merkez

    flag

    Merkez Oto Tic. Ve San. A.ş olarak sektörümüzde, 1990 yılında Karabük ilimizin merkezinde kurulmakla yerleşikte tecrübeli eleman ve kalifiye mühendislerimizin profesyonel çalışmaları ile atölyemiz ortaya çıkmıştır. Başlangıçta oto yedek parça mağazacılığı olarak hizmet ...

    Detay Otomotiv Yedek Parça

    Otomobil Yedek Parçacıları

    Karabük,Karabük Merkez

    flag

    Detay otomotiv olarak otomobil yedek parçaları sektörünü 1993'den bu yana servet ediyoruz. Kalite, Güvenilirlik ve Müşteri Memnuniyeti, 25 yıllık deneyimlerimize itibar etmekle birlikte öncelikli konumda olmuştur. Biz, her zaman en iyi ve uygun fiyatlı otomotiv ürünleri...