Yıldırım Manifatura

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yıldırım Manifatura

Kumaş Mağazaları
  • 5

Yıldırım Manifatura Konfeksiyon; Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, Adıyaman'da 2020 yılında kurulmuş bir kumaş mağazasıdır.
Misyonumuz; kaliteli, estetik kumaşlar sağlayarak her zevke uygun modeller üretmektir. Seçkin firmalara temiz ürünler sunarak, mutlu müşteriler elde etmek için gayret gösteriyoruz. Yıldırım Manifatura olarak, silme, baskı, dokuma ve sergilemeden kesme, dikme, kontrol ve paketlemeye kadar her aşamada profesyonelliğimizi kesintisiz bir biçimde koruyoruz.

Yıldırım Manifatura'da; kalite, dürüstlük ve özen tüm satış sürecinde önceliğimizdir. Kaliteyi geliştirmek ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına, kaynaklarımızı ve mevcut bilgilerimizi sürekli olarak güncelliyoruz.
Bize her zaman güvenebilirsiniz, tecrübeli ekibimizle sizlere kusursuz hizmetler sunuyoruz. Son derece profesyonel ekibimizin desteğiyle her koşulda en üst seviyede bir fayda sağlayabiliriz.

Yıldırım Manifatura; tarzınıza ve zevkinize uygun kumaşlar sunmak adına, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı hedefliyor.
Satın alma sırasında müşterilerimizin arzu, gereksinim ve zevklerine uygun olan kumaş deneyimleri yaşatmayı amaç ediniyoruz. Belirlediğimiz standartlarımızla aradığınız kaliteyi karşılamak ve bireysel beklentilerinize cevap vermek için elimizden geleni yapıyoruz.

Müşteri Yorumları
S
Sevda Yıldırım
  • 5
    • 11.12.2021
    v
    vipkullan vipkullan
  • 5
    • 09.03.2020
    G
    Günay Yıldırım
  • 5
    • 17.11.2019

    Diğer Firmalar

    Karabey Döşeme

    Kumaş Mağazaları

    Adıyaman,Adıyaman Merkez

    flag

    Karabey Döşeme, İstanbul'da önde gelen tekstil uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından 2007 yılında Adıyaman’da kurulmuştur. Sektörün liderlerinden birisi olduğumuz için her yıl müşteri sayımız hızlı bir şekilde büyümektedir. Müşterilerimizin aradıkları kalitede, güzel...

    Kılıç Tekstil

    Kumaş Mağazaları

    Adıyaman,Adıyaman Merkez

    flag

    Kılıç Tekstil, 2009 yılında Adıyaman'da kuruldu. Kılıç Tekstil, günümüzün modaya uygun kumaş çeşitlerini tüketicilere sunan lider kumaş satıcısıdır. Firmamız son derece modern ve teknolojik ürünleri benzersiz fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Müşterilerimize sunduğu...

    Gözde Kumaş

    Kumaş Mağazaları

    Adıyaman,Adıyaman Merkez

    flag

    Gözde Kumaş, 2018'den beri Adıyaman'da faaliyet göstermektedir. Sektöründe lider olan ve hizmet kalitesini ön planda tutan bir firma olarak, müşterilerimizin beklentilerine uygun etkili, esnek ve temiz hizmet alma olanağı sağlıyoruz. Gözde Kumaş olarak kaliteyi ve fiyat...