Yiğit Tekstil

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yiğit Tekstil

Kumaş Mağazaları
  • 0

Yiğit Tekstil, 2000 yılından beri Diyarbakır’da başarılı şekilde hizmet vermektedir. Sektör olarak perakende kumaş mağazası seçtiğimiz Yiğit Tekstil; güvenilirliği, kaliteli ürünleri ve kesintisiz hizmet anlayışı ile müşterilerinin saygısını kazanmıştır.

Müşterilerimizin memnuniyetini öncelikli tutarak en kaliteli ürünleri ve yenilikçi modelleri takip ediyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetlerimiz sürekli bir artışla devam etmektedir. Ekibimize ve teknolojik altyapımıza da yenilikler katarak, servis kalitesini diğer firmalara göre daha yüksek seviyede tutuyoruz.

Yiğit Tekstil, her zaman müşteri beklentilerini karşılamak için tüm imkanlarımızla çalışmalara devam ediyor. Özellikle fiyat politikalarımızla uygun fiyatlı kaliteli ürün sunmanın yanı sıra; dijital pazarlama ve standartlarının üzerinde tedarik zinciri yönetimi stratejisi ile sektördeki haklı liderliğimizi koruyoruz.

Online platformumuzu da sürekli büyütüyoruz. Müşterilerimizden gelen tüm talepleri anında cevaplıyor, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Ayrıca kurumsallık ilkelerimize sadık kalarak, sorumlu pazarlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yiğit Tekstil, kaliteyi, dayanıklılığı ve müşteri memnuniyetini başarıyla temsil eden ideal bir perakende mağazaya sahiptir. 2000 yılından beri gerçekleştirdiği entegre satış stratejileri ve kurulduğu ilk günden bugüne uyguladığı vizyonu ve değerleri ile son 20 yılda geleneksel perakende piyasasının pek çok segmentine rehberlik etmiştir.

Diğer Firmalar

Emin Tekstil

Kumaş Mağazaları

Diyarbakır,Bağlar

flag

Mahallesi Emin Tekstil, 1999 yılında Diyarbakır Bağlar Mahallesinde kurulmuş olup perakende kumaş mağazacılığı alanında hizmet vermektedir. Günümüzde gelişen teknolojiden faydalanarak müşteri memesine hitap etmek için son derece güvenli ve teknolojik sistemlere sahip on...

Diyarbakır,Kayapınar

flag

Vilinze Deyasli Perde & Kumaş, 1996 yılından beri piyasada faaliyet gösteren, Diyarbakır merkezli kumaş sektörünün öncü firmalarından biridir. Kaliteli ürünleri ile müşterilerine hitab eden Vilinze, sektörünün en güncel trendlerini yakından takip ettiği ve trendlere gör...