Yeşilova Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yeşilova Eczanesi

Eczaneler
  • 3

Yeşilova Eczanesi: 1996 yılında Amasya’da kurulan Yeşilova Eczanesi; sağlık sektöründe bitmek bilmeyen bir aşk ile hizmet veriyor. Eczanemiz, evde hastalarınıza zahmetsizce ulaşabildiğiniz, konforlu ve pratik alışveriş olanakları sunarak vazgeçilmez bir hizmet anlayışı ortaya koymaktadır.

Gelişimsel Uygulamalar:Her geçen gün eczanemize yeni ürünler eklediğimiz gibi, hasta ve doktor memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak için gelişimsel uygulamalarımız da sürekli güncellenmektedir. Sürekli gelişim odaklı yaklaşımımız sayesinde, müşterilerimizin ve hekimlerin beklentilerine cevap veren kaliteli ve güvenilir ekipmanlarla hizmet vermekteyiz.

Sağlık Hizmeti:Eczacılarımız her farmasötik ürün ve ilaç konusunda uzmanlaşmış kişiler olup hijyen kurallarına göre hareket eder. Güvenli servislerimiz, hastalara ilaçları titizlikle, profesyonelce ve hatayla tamamlama özelliğiyle hastalara yardımcı olmaktadır. Sağlık hizmetlerimiz arasında yer alan deneyimli ve nitelikli eczacılarımızla birlikte, profesyonel kadromuzla sağlık hizmeti konusunda beklentilerinizi karşılamaya devam ediyoruz.

Müşteri Yorumları
D
DUYGU KOÇ KAYA
  • 5
    • 24.09.2021
    K
    Kadir Crtl
  • 1
    • 29.02.2020

    Diğer Firmalar