Yeşilçam Cast Oyunculuk Dizi Sinema Reklam Klip Menajerlik Prodüksiyon Eğitim Ve Organizasyon Ajansi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yeşilçam Cast Oyunculuk Dizi Sinema Reklam Klip Menajerlik Prodüksiyon Eğitim Ve Organizasyon Ajansi

Cast Ajansları
  • 1

Yeşilçam Cast Oyunculuk Dizi Sinema Reklam Klip Menajerlik Prodüksiyon Eğitim ve Organizasyon Ajansı, sektörde uzman olarak farklı amaçlar için kast ve eğitim hizmetleri sunmaktadır. Gaziantep şehir merkezinde bulunan Yeşilçam Cast ailesi, 30 yıldır profesyonel bir yaklaşımla her sene önderliğini yaptığı çalışmalarla oyunculuk, modellik ve spikerlik sahasında marka olmuştur. Günümüzde istenen Yeniliklerden Şirketimiz Gelecekte Yeşilçam’ın kendi kendisine Gelişimi ile Paydaşlarının beklentilerine en uygun ürünlerini tüketiciye uygun fiyatlarla sunmak.

Yeşilçam Cast, sahne topluluklarının zamanında ve ekonomik bir şekilde organizasyonu ve hazırlıkları için gereken hizmetleri vermeyi hedeflemektedir. Dilencilerle ilgili projeler, casting çalışmaları, tanıtımların teknik destek hizmetleri ve sahnelerin tasarım ve hazırlıkları ile Ses Sistemlerinin Yapım, Kurulum, Bakım Hizmetleri ve cihaz satışları, gibi birçok alanda son derece etkili önlemler almaktadır. Müşterilerimize 24/7 en iyi performansa kavuşmalarına yardımcı olacak profesyonellerimiz vasıtasıyla hem kaliteyi, hem de verimliliği maksimuma çıkarıyoruz.

Yeşilçam Cast, oynanması düşünülen roller için mükemmel çözümler üretmek için rol modeli seçmiş, ama projenin tam manasıyla başarısı için her proje ayrı bir özel çalışma gerektirir. Bilgili ve profesyonel personeliyle setin temelini oluşturacak en ideal insan kaynağını aramaktan tutun da kameraya odaklanarak bugüne kadar gerçekleştirdiği projelere setlerdeki ortamı en ideal şekilde sağlamak gibi Yoğun ve şeffaf çalışma tarzımız her türlü problemleri zamanında çözer. Proje sürecinde ekipteki her bir bireyin becerilerini geliştirmek ve performansını artırmak için sürekli olarak birbirinden yenilikçi öneriler getiriyor.

Yeşilçam Cast, kurumsal yönetim sunduğu rec telerini firmasına odaklayarak misyonunu kalite ve standartlarının üstüne çıkarıyor. Müşterilerinin isteklerini mobil, uygun maliyetli ve zamanında karşılamayı tercih ediyor. Performansta ve kalitede çok yüksek standartlara sahip olan şirketimizin profesyonel çözümlerinden çok kısa zamanda yararlanır ve kurumlarını sonuç odaklı ve doyur

Müşteri Yorumları
A
Abdulkadir BAKIR
  • 1
    • 03.03.2022

    Diğer Firmalar