Yeni Hayat Ecz.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yeni Hayat Ecz.

Eczaneler
  • 1

Yeni Hayat Ecz. 2006 senesinde Elazığ'da kurulmuştur. Farklılık yaratan, modern tesisleriyle sağlık sektörüne hizmet vermeyi amaçlamıştır. En son teknolojinin yakından takip edilmesi ve en iyi ürünlerin sunulması her zaman temel ilkemiz olmuştur. Sektöre sunduğumuz bilgi, beceri ve ürün yelpazesi hem personelimizi hem de müşterilerimizi memnun etmektedir.

Günlük hayatta en önemli unsur olan sağlık, Yeni Hayat Ecz.’de merkeze alınmıştır. Çalışanlarımız bu noktada oldukça titizlikle yaklaşmakta ve güvenilir çözümler üretmeye adayız. Tüm müşterilerimize, ekipmanlarımız, deneyimlerimiz, servislerimiz ve son teknoloji ile hazırladığımız ilaçlar ile yardımcı olmamız konusunda söz veriyoruz.

2006 yılından beri, elinden geldiğince en iyi hizmeti sunan Yeni Hayat Ecz., kaliteli servisi ile müşterilerinin arasında önemli bir yer edinmiştir. Yaşam standartlarını yüksek tutmak ve müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla, firmamız sürekli olarak teknolojik ilerlemeleri kontrol altına almakta ve etkili çözümler üretmektedir. Kalite, taze ürünler ve modern tesislerimizdeki profesyonel laboratuvarımız ile en iyi sağlık hizmetlerini sunmaktan mutluluk duyarız.

Müşteri Yorumları
K
Kadir Yeter
  • Cok yavas hizmet.55 dk beklemistim.ilac sirasini

  • 1
    • 26.08.2018

    Diğer Firmalar