Yaşar Yasin Özel

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yaşar Yasin Özel

Diş Hekimleri
  • 5

Yaşar Yasin Özel Ağız Ve Diş Sağlığı firması olarak, 2018 yılında Eskişehir Tepebaşı’nda kurulmuş olan firmamızda sağlık personelimizin profesyonel alanlarında uzmanlaşmalarını ve her zaman iyi hizmetmek için çabaladıklarını söylemekten mutluluk duymaktayız. Profesyonel doktor ve diş hekimleri ile desteklenen uzman çalışanlarımız müşterilerimize hassasiyetle yaklaşmakta ve alanında uzmanlık elde etmelerini desteklemektedir. Personelimiz: Kaliteli ve güvenilir sağlık servisi sunmayı temel felsefemiz haline getirdik. Kiliseden sağlık sektöründeki son teknolojiye kadar her konuda konforu ve güvenliği optimize etmeyi hedefledik.

Firmamız tüm müşterilerimize vardıyabilecek en yüksek standartlara sahip, insana yaşatırken bütçeye de saygı duyacak şekilde gelişmiş teknolojinin sunduğu uygulamaları kullanma ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre sürekli değişen hizmet semplerimizin şevkini artırmak amacıyla çalışıyoruz. Müşterilerimizin güvenliğini ön planda tutarak ve her zaman teklif ettiğimiz en ileri mevcut teknolojilere sahip hizmetleri ile her zaman doğru hizmet sunmayı kendimize koyduğumuz prensip edindik.

Tüm çalışanlarımızın çabaları ve verdiği emek sayesinde, kaliteli hizmet ve güvenli tedavi ortamı sağladık. Müşteri isteklerine daima geri dönüş anlamında saygılı olmayı çokta önemsiyoruz, bu çabamız sayesinde müşterilerimizden aldığımız pozitif geribildirimler, otomatik olarak onay durumunu arttırarak sürekli bu mükemmel hizmeti sunma amacımızı yerine getirmemizi sağlamış oldu.

Misyonumuz ve vizyonumuz; insan sağlığını memnuniyetle koruyan ve kişiye özgü sağlık hizmetleri ile etkili sonuçlar sağlamak olarak tanımlanmıştır. Tüm çalışanlarımız büyük bir çabalar sonucunda, bu idealist misyon ve vizyonumuza uygun hedeflerin peşinden koşmayı sürdürüyor. Buna ek olarak, müşteri memnuniyeti açısından kayıtdışı hizmet garanti veriyoruz.

Kapsamlı ağız ve diş sağlığı hizmetlerimiz hakkındaki detayların ardından, unutulmaz sağlık deneyimi emin adımlarla yakalamaya bireysel olarak başlamış oluyorsunuz. Firmamızdan alacağınız sağlık hizmetlerinden çok jest ile geri dönüşler alıyoruz. Güvenilir ve Kaliteli Hizmet için gereken tüm özveriyi ve imkanları sunuyoruz.

Müşteri Yorumları
Y
Yahya VG
  • 5
    • 18.05.2021
    D
    Doğa ve defne tv
  • 5
    • 26.10.2019
    S
    Senay Dincer
  • 5
    • 12.02.2019

    Diğer Firmalar

    Eskişehir,Odunpazarı

    flag

    Eskişehir Diş Hekimi Harun Ünal olarak, teknik altyapı ve insan kaynağı ile modern diş hekimliği hizmetlerini 1993 yılından beri sürekli geliştirerek kullanan bir özel diş kliniğiyiz. Konum olarak Ortadoğu Anadolu Bölgesi'nin yeniliğe ve değişime açık şehri Eskişehir'de...

    Dt. Erkan Yücel

    Diş Hekimleri

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Dt Erkan Yücel 1996'den beri sektöründeki diş doktoru Hizmetleri sunmaktadır. Eskişehir Tepebaşı’nda yer alan kliniği, profesyonel anlayışı ile ziyaretçilerinin hizmetine sunan çalışan ekibi ile siz değerli müşterilerin her daim memnuniyetini hedeflemektedir. 1994 yılın...

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Diş Hekimi Mehmet Ali Kırtaş firması 2019 yılında Eskişehir-Tepebaşı'ta kurulmuştur. Temel sektörü Ağız ve Diş Sağlığı alanıdır. Tıbbi işlemler konusunda deneyimli ekibi ile birlikte, çeşitli diş problemleri için hizmet sunmaktadır. Diş sağlığı alanında, son teknoloji k...