Yamaner Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Yamaner Eczanesi

Eczaneler
  • 4

Yamaner Eczanesi, 1992 yılında Bolu ilinde, çağdaş teknoloji ile donatılan modern bir eczane olarak faaliyete başlamıştır. Yıllar içinde de güvenilen kaliteli hizmet anlayışı ile yoğun talep görmeye başlamış ve sağlık sektöründe merkezî konumunda hizmet vermektedir.

Eczacılarımız, rahatsızlıkların angarya duruma gelmesini engellemek için ecze ve ilaç tedavisi uygulamalarında her zaman vazgeçilmezlerden olma hedefi ile müşterilerimize sağlıklı yaşama desteği sağlarlar.

Yaşanabilir ortamda kullandığı titizlikle üretilmiş ürünleri ile her alanda sağlık hizmetlerini en iyi şekilde sunmayı önceliğimiz edinmiştir. Kaliteli ve güvenilir ürünler, müşteri memnuniyeti ve tatmin oranını arttırmaya yardımcı oluyoruz. Bu nedenle avantajlı koşullarda satış yapmakta ve son derece etkin bir şekilde hizmet veren temiz bir sistem kurmuşturuz.

Hedefimiz müşterileriyle kaynaşarak toplumun sağlıklı bireylerinin oluşmasını sağlamak ve bu kapsamda sürekli kendimizi güncellemek. Kalite politikası çerçevesinde gelişmiş ürünler, güvenilir hizmet kalitesi ile müşterilerimize sağlık endüstrisinin öncü kulvarlarından biri haline gelmekten mutluyuz.

Müşteri Yorumları
O
Önder Can
  • güler yüzlüler

  • 4
    • 15.02.2023
    u
    ümit bakırcık
    • Hasta memnuniyeti ve güler yüz

  • 4
    • 04.02.2019

    Diğer Firmalar

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Gürün Eczanesi: 1996 yılından bu yana halkımıza hizmet vermektedir. Şu anda Bolu'da faaliyet gösteren Gürün Eczanesi, eczane sektöründe öncülük etmekten asla gocunmamaktadır. Gürün Eczanesi, ilkelerine bağlı kalarak sadece ilaç tedarikini yapmaktan çok daha fazlasını mü...