Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Y Yazılım

Yazılım Firmaları
  • 5

Y Yazılım;1999 yılında Malatya Battalgazi'de kurulmuş, web tasarımcılık alanında uzmanlaşmış bir şirkettir. Çevrimiçi pazarlama konusunda da bir araştırma ekibi ve strateji geliştirme mentor'ları sunan Y Yazılım; de iş ortağına özel çözümler sunar.

Tüm ürünleriyle müşterilere keyifli cihaz deneyimleri sağlamak için tasarlanan web sitelerini, modülleri, uygulamaları ve platformları; müşterinin isteklerine ve tutkularına göre optimize edilmiştir.

Uzman ekiplerimiz size kişisel bir hizmet sunarken, gelişkin teknik çözümler ve modern tasarımlarla web mobilite sektöründe yenilikçi stratejiler geliştirmektedir. Deneyimlerimizden faydalanarak, seo, sosyal medya ve dijital pazarlama alanında çözüm arayan herkese yardım etmeyi hedefliyoruz.

Müşteri isteklerine uygun teknolojileri bulma ve onları başarıya taşıma sürecindeki profesyonel vizyon ve uzmanlığımızla, güvenilir çağrı merkezi desteği vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Yazılım alanında yenilenici ve dünya çapında hizmetler sunmak için kendimizi her zaman yeniliyor ve ilerliyoruz. Müşteri memnuniyeti her zaman bizim için en öncelikli odak noktamızdır ve bu sayede, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktan asla taviz vermiyoruz.

Müşteri Yorumları
K
Kasim Karakus
  • 5
    • 23.09.2021

    Diğer Firmalar

    Erka Yazilim

    Yazılım Firmaları

    Malatya,Malatya Merkez

    flag

    Erka Yazılım 2018 yılında Malatyada kuruldu. Firma, web tasarımcı alanında hizmet veren bir mühendislik şirketidir. Erka Yazılım olarak çalışmalarımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Güncel ve modern teknolojilerden faydalanarak...

    Ens Yazilim

    Yazılım Firmaları

    Malatya,Battalgazi

    flag

    Ens Yazilim Hakkinda: Ens Yazilim, 2020 yılında Malatya'da Merkezli olarak kurulmuş, yaklaşık yedi ekiplerle çalışan yazılım geliştirme şirketidir. Yaptığımız çalışmalar arasında mobil uygulamalar, masaüstü uygulamalar, web uygulamalar ve saha çözümleri sayılabilir. İlg...

    Malatya,Battalgazi

    flag

    Tekno-Sel web yazılım & tasarım 1999 yılında Malatya Battalgazi'de kurulmuş bir firmadır.Yazılım alanında bireysel ve özel ihtiyaçlarınızda özel çözümler sunuyor. Tekno-Sel7 senedir kalite,müşteri memnuniyeti ve gelişmiş tasarımlARA HİZMET ETMEYE devam ediyor. Biz her z...