Volkan Kral Yalova Mimarlık

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Volkan Kral Yalova Mimarlık

Mimarlık Ofisleri
  • 5
'da 1996 yılında kurulan Volkan Kral Yalova Mimarlık, mimari sektöründe 25 yıllık bir geçmişi olan, dinamik Yazılımı ile dilediğiniz projenizi gerçekleştirebileceğiniz konusunda size destek sağlayan profesyonel bir ekibimiz mevcuttur.

Büyük kentsel projelerden evlerine kadar her yerde çözüme yönelik tasarımlar sunmak için mücadele ediyoruz. Müşterilerimize her zaman, her projenin özel ihtiyaçlarına karşı olabildiğince özel yaklaşımlarla cevap verebilecek bir ekip sunuyoruz. İnanıyoruz; mimarlık ofisindeki başarı özgüvenli tasarımcılar aracılığıyla gerçekleşebilir.

Firmamızda, geleneksel formatın bedenine fantezi katılmasını reddeden modern tasarımcılarından oluşan ekip, 3D grafikler, çizimler ve çalışmalarla mevcut mekan performansını öne çıkarıyor. Biz; kullanıcıların ihtiyaçlarını ve isteklerini maksimum derecede yerine getirmek için tasarlanan seeme mekanlarını ortaya çıkarıyoruz. Bizim görevimiz; kullanıcı deneyimini etkin kılmak ve teknoloji ve uygulamalarla projelerimize dokunduğumuz her projenin kendini kanıtlayabileceğini kanıtlıyoruz.

Karmaşık proje gereksinimleri nedeniyle her proje farklıdır. Biz her koşulda iyi sonuçlar elde etmek için ekibi yönlendiren altyapıdaki teknolojileri onaylayarak esnek bir yapıya sahibiz.Akıllı varlıklar olarak, coğrafi konumsal veriler ve IoT teknolojileri kullanarak çevre dostu çözümlerden toplu taşımaya, tüketici temelli İnternet'den şantiye atağa kadar çoklu çözümler üretiyoruz.

Gelişmiş kaynaklar ve özel teknik beceriler hayata geçirme yeteneğini kazanmamıza yardımcı olacak endişesiz bir atmosfer sunmamızla, klasik tasarımlardan çok yeni ve cool sonuçlar elde edebilirsiniz. Profesyonel ekibimiz, müşterilerimizin amaçlarına ulaşan aynı zamanda zarif, estetik olarak tatmin edici yapılar tasarlama arzusundadır.

Müşteri Yorumları
Y
Yusuf Aslaner
  • 5
    • 13.08.2022
    O
    Oğuzhan Güner
  • 5
    • 23.07.2022
    A
    Aslı
  • 5
    • 29.03.2022
    F
    Fatma kıyak
  • 5
    • 29.03.2022
    h
    hasan yılmaz
  • 5
    • 13.06.2021

    Diğer Firmalar

    Yalova,Yalova Merkez

    flag

    'daki Mimarlık Ofisi olan Yalova Mimarlık SCA, 1994 yılında kurulmuştur. Stilini modern ve klasik öğelerden alınan cesur tasarımlarla kombinleyen firmamız, müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam ediyor. Güçlü Mühendislik Ekibi: Kaliteli ve güvenilir ...

    Boz Mimarlık

    Mimarlık Ofisleri

    Yalova,Çiftlikköy

    flag

    Boz Mimarlık,2012 yılından beri Yalova İlinde faaliyet göstermekte olan bir mimari firmadır. Firmamız, her bütçeye uygun ve en kaliteli mimari projelerini müşterilerine sunma hedefi ile faaliyette olmaktadır. Boz Mimarlık, farklı çözümler sunmak için kendi geliştirdiği ...