Virames Yazılım A.ş.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Virames Yazılım A.ş.

Yazılım Firmaları
  • 5

Virames Yazılım A.Ş, 2015 yılında Sivas'ta kurulmuş olup web tasarım alanında hizmet vermektedir. Teknolojinin ve teknolojik gelişmelerin hızla yayıldığı bugünlerde, müşterilerimize kaliteli bir ürüne ulaştırmak adına bilgisayar becerilerimizi ve altyapımızı en üst seviyeye ulaştırdık. Dünya çapında internet ve bilgisayar kullanımının artmasıyla beraber, web siteleri oluşturma her zamankinden daha popüler olmaya devam etti.

Kalite, bizim için her zaman en öncelikli unsur olmuştur. Kalitesinin ve mükemmelliğinin farkında olan müşterilerimize sunabileceğimiz tasarımların sağlamasına özen gösteririz. Verdiğimiz hizmette sınır tanımıyoruz ve kendi ürettiğimiz site ve uygulamalara da başvurmaktan çekinmiyoruz. Müşteri memnuniyeti temel motto'larımızdan biri haline gelmiştir.

Destek sağladığımız müşterilerimize teknik destek de sunuyoruz, tartışmalardan ve sorunlardan kaçınmıyoruz. İstemediğiniz bir sonuca ulaştığınız durumda, kolayca müşterilerimize geri seslenebilir, onlara yardımcı olabilir ve hiçbir zaman onların sorunların üzerinden atlayamayacağımızı unutmayabiliriz. Böylece müşterilerimizin tam anlamıyla sansürlü şekilde hizmet aldıklarından emin oluruz.

Misyonumuz başarıyı gerçekleştirmek ve endüstride ileri bir yer tutmak için, hep yeni çıkan ve moda olan teknolojinin, tasarımların ve yaratıcılığın sağlayıcısı olmaktır. Gittikçe değişen ve gelişen dünyada son derece esnek olmak gerekiyor. Bugün aldığımız ödüllerimizin, imza projelerimizin ve vizyonumuzun etkisiyle, ticari teknolojide lider olmayı hedefliyoruz. Bizim stratejimiz müşterilerimizin isteklerine hızlı, profesyonel ve fevkalade hizmet sunmak. Virames Yazılım A.Ş., müşterilerine fast food hizmeti sağlayarak Web'de rekabeti garanti ediyor.

Müşteri Yorumları
Z
Zühal Bulur Ateş
  • 5
    • 19.07.2020

    Diğer Firmalar

    Varol Yazılım

    Yazılım Firmaları

    Sivas,Sivas Merkez

    flag

    Varol Yazılım, 2002 yılında yayınlanan ilk başarılarından bu yana web sitesi kurma sektöründe internet çözümlerini sunarken kusursuz bir özen göstermektedir. Eğitim, teknoloji ve içerik üretimi alanında kendini sürekli geliştirmeyi ve her yıl yeni fikirlerle bir araya g...