Vilinze Deyasli Perde & Döşemelik Kumaş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Vilinze Deyasli Perde & Döşemelik Kumaş

Kumaş Mağazaları
  • 0

Vilinze Deyasli Perde & Kumaş, 1996 yılından beri piyasada faaliyet gösteren, Diyarbakır merkezli kumaş sektörünün öncü firmalarından biridir. Kaliteli ürünleri ile müşterilerine hitab eden Vilinze, sektörünün en güncel trendlerini yakından takip ettiği ve trendlere göre ürün yelpazesi genişleterek kalitesini kanıtladığı için öne çıkmıştır.

Müşteri memnuniyeti odaklı tavrı, etkili satış ve pazarlama stratejisi oluşturmakta sınır tanımayan Vilinze, olmazsa olmaz unsurlarını sağlam temellere dayandırarak kumaş dünyasında itibarlı bir marka haline gelmiştir. Yeni teknolojik altyapıya sahip atölye ve moda tasarım departmanıyla, modern tarzlardaki ürünleri üretmektedir.

Vilinze'nin çizdiği doğru stratejiler, proaktif yaklaşımı, kalite ürünleri ve müşteri odaklı hizmet anlayışı sayesinde, her geçen gün inovatif ürünleriyle kumaş sektöründeki yerini perçinlemektedir. Oluşturduğu farklı atmosfer ile sunduğu hizmetleriyle diğer kumaş mağazaları arasında fark yaratmıştır.

Vilinze, satış sonrası destek anlamında da müşterilerine en kaliteli hizmeti sunarak farklılığını ortaya koymaktadır. Müşteri geri dönüşlerine ciddiye alarak ihtiyaçlarını karşılamayı şiar edinmiş ve her zaman kalitesini kanıtlamıştır.

Diğer Firmalar