Viadent Dental Medikal

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Viadent Dental Medikal

Diş Hekimleri
  • 0

Viadent Dental Medikal kurulduğu 2020 yılından bu yana Ordu, Ordu/Türkiye de insanların diş hekimliği alanında yardım aldığı kurumsal bir firma. Kendilerine güvenen tecrübeli personelimizle Viadent, profesyonel bir hizmet sunan, yenilikçi ve modern bir ortam sunuyoruz.

Tecrübeli Kişilerle Deneyim Sağlamak Gerek diş protezlerinden cerrahisine, panoramik röntgenlerden enfeksiyon kontrolüna kadar, kişisel gereksinimleriniz ile ilgili tüm diş hekimliği hizmetlerini sunmak için uygun olan çevre ve donanıma sahibiz. Viadent ve tecrübeli personelimizle sizlere daha iyi bir sağlık hizmeti sunmaya odaklanıyoruz.

Uyumlu Hizmet ve Uygun Fiyatlar Hedefimiz, müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı öncelik haline getirmek ve tüm hasta ihtiyaçlarını karşılayacak bir ortam yaratmak. Eğitimli ekibimizle size uygun fiyatlarda zamanlamayı sağlarken, konforun ve işe yararlılığın maksimum seviyesinde olduğundan emin olmak için her şeyi yapıyoruz.

Kişisel bakım gereksinimlerinde destek olabilmek için, Viadent Dental Medikal olarak, hastalara özel planlar oluşturarak üstün hizmet anlayışıyla bireysel gereksinimlerinizi sizlere ulaştırıyoruz.

Diğer Firmalar

Ordu,Ordu Merkez

flag

Özel Ordu Diş Polikliniği, 2015 yılından bu yana Ordu'da hizmet vermekte olan deneyimli bir diş hekimliği firmasıdır. Ortaklarının kliniğe yılların tecrübesiyle yaptırımlarıyla hiç yoktan bir güvenilir, ortaölçekli bir ulusal sağlık kuruluşuna dönüştürmesi sayesinde, Öz...