Vexille Bilişim Hizmetleri

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Vexille Bilişim Hizmetleri

Yazılım Firmaları
  • 0

Vexille Bilişim Hizmetleri; 2013 yılında Manisa'da kurulmuştur. Yılların bilgi ve tecrübesiyle, büyük bir tutkuyla sürdürdüğümüz zorlu çalışmalar sonucu, Türkiye'nin dört bir tarafından web tasarım ve dijital pazarlamacılarına kolaylık ve destek vermenin gururunu yaşıyoruz.

Vexille, müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen bir firmadır. Amacımız, açık fikirli, heyecanlı ve müşteri odaklıyız. Sağladığımız projeleri yüzde yüz özelleştirebilme seçeneği, gelen talepleri anında cevaplayan uzman ekibimiz ve müşteri desteği sunmak istediğimizden; mobil arayüzler, web siteleri ve dijital pazarlama çözümleri oluşturmak için zorlukla çalışıyoruz.

Vexille, daima müşterilerine sunduğu yenilikçi ve yenilikçi çözümlerle bilinir. Bu, her zaman çok önemlidir, sanki kişiselleştirdiğimiz çözümlerin içerdiği sonuç hizmet sunuyoruz. Müşteri seviyesini artırmamızı sağlayan, web sitesi performansını artıran ve dijital pazarlamacılara yardımcı olmaya devam ediyoruz.

Vexille, neredeyse yarım asırlık tam hizmet bilişim kuruluşudur. Web tasarımı alanında yaptığımız seal ve yenileme çalışmalarımızla müşterilerimize her zaman daha kolay bir hizmet sunmanın onurunu hissediyoruz. Vexille, sürekli olarak her zaman daha iyiye gitmek, genişletmek ve geliştirmek için çalışıyor.

Diğer Firmalar

Manisa,Manisa Merkez

flag

Ağayasoft Yazılım Ve Otomasyon Teknolojileri, 1980’lerde otomasyon teknolojileri alanında deneyimini geliştirmek üzere girişimci bir ortaklık aracılığıyla Manisa'da kuruldu. Amacımız, web tasarımcılarına hayatlarını kolaylaştıracak, hızlı, güvenli ve kullanımı kolay çöz...