Vestel Yetkili Servisi - Merkez - Harput Teknik Montaj

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Vestel Yetkili Servisi - Merkez - Harput Teknik Montaj

Beyaz Eşya Servisleri
  • 5

Vestel Yetkili Servisi - Merkez - Harput Teknik Montaj vestel ürünlerindeki arıza veya onarım ihtiyaçlarına cevap vermek için Elazığ’da hizmet veren bir teknik montaj firmasıdır. Güvenilir ve kaliteli bir servis sunmak amacıyla, kurulduğu tarihten bu yana sürekli gelişim içerisindedir. Vestel marka yetkili servisi olarak, tüketicilere mükemmel servis seçeneklerine sahip olmamızdan dolayı fark yaratıyoruz. Firmamız en son teknolojiye sahiptir ve en iyi kaliteyi sağlamaya çalışırken, diğer servislerin sundukları birçok avantaj, kalite ve tam zamanlı, titiz servis hizmeti ile sunuyoruz.

Tesislerimizde içerisinde bulundurduğumuz ekipmanlar ile her türlü Vestel beyaz eşyası bakım ve onarımını yapabilmekteyiz. Müşterilerimizin ihtiyacı ne olursa olsun, cihazların hem garanti hem de güvence dahilinde kapsamı dışında sorunlarını anında çözeriz. Arızalı cihazlarınız için satın alma ve hasar riskini ortadan kaldırmamız için hem cihazın ve hareketinizin teminatını koruyoruz hem de arızanın giderilmesini sağlıyoruz.

Tüm Vestel ürünlerinin sıfırdan satın alma ve özel bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan profesyonel ekiplerimiz, tüketicinin mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak için ustanın yaklaşımını ödüllendiriyor. Uzman personelimiz cihazların garanti süresi içerisindeki problemlerini çözmeye yardımcı olacakları gibi, tüketici memnuniyeti açısından da omuz omuza çalışıyoruz. Aynı zamanda Vestel Yetkili Servisi - Merkez - Harput Teknik Montaj markamızın mevcut stoklarının sürekli kontrolünü de sağlayarak Müşterilerimize daha iyi hizmet sunmaktayız.

Vestel Yetkili Servisi - Merkez - Harput Teknik Montaj, beyaz eşya satış ve servisi konusunda lider bir rol üstlenmiştir. Biz asla müşterilerimizin talep ve beklentilerine tamamen cevap vermeyi hedefleyerek Şimdiye kadar ilgili kuruluşlardan olumlu geri dönüşler almıştır. Vestel Yetkili Servisi - Merkez - Harput Teknik Montaj, Elazığ' da ve çevre illerde müşterilerimizin beyaz eşya satın alma ve servislere erişmesini sağlıyoruz.

Müşteri Yorumları
I
Ismail Kaya
  • 5
    • 27.09.2023
    G
    Gönül Doğan
  • 5
    • 26.09.2023
    Y
    Yasar Tunc
    • TV kurulumu için gelen servis çalışanlarına ve servis yetkilisi Abdullah beye yoğun ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

  • 5
    • 22.09.2023
    R
    Rabia Güneş
  • 5
    • 22.09.2023
    K
    Kerem Doğan
    • Servisteki arkadaşların eline sağlık gayet ilgiliydiler ve hızlı bir şekilde kurulumu yaptılar

  • 5
    • 22.09.2023

    Diğer Firmalar

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Abdullah Demir Vestel Yetkili Servisi, Elazığ ilinde Beyaz Eşya Tamirhanesi sektöründe 2008 yılında kurulmuştur. Profesyonel tamir yetkilisi ve deneyimli servis personeli olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak uzun yıllara dayanan bir geçmişe ve tecrüb...

    Esen Teknik

    Beyaz Eşya Servisleri

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Esen Teknik, Elazığ merkezli beyaz eşya tamirhanesidir. Kalite ve hizmet anlayışıyla kurulduğu günden beri müşterilerinin takdirini ve beğenisini kazanmıştır. Tesis ve çalışanları teknolojik altyapısını her geçen gün güncelleyerek müşteri memnuniyetini üst seviyede tutm...