Verial Yazılım Bilişim Ve Yönetim Sistemleri Tic. Ltd. Şti

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Verial Yazılım Bilişim Ve Yönetim Sistemleri Tic. Ltd. Şti

Yazılım Firmaları
  • 5

Verial Bilişim ve Yönetim Sistemleri Tic. Ltd. Şti. , 2007 yılında İstanbul Üsküdar'da kurulmuştur ve web sitesi kurma sektöründe faaliyet göstermektedir. Verial, çalışanlarının donanımı, vizyonu ve bilgi teknolojileri alanındaki bağlılık ve ilgisiyle birlikte müşterilerine güvenilir ve son derece kaliteli ürünler ve hizmetler sunmaktadır.

Verial'in Vizyonu, Endüstri standardı iş ve çözümler sunarak sektöründeki liderliğini sağlamak ve dünyanın herhangi bir yerindeki müşterilerine modern, esnek, geniş platformlu web tabanlı ve ucuz çözümler sunmaktır.

Verial'in Misyonu, Batı'nın teknoloji ve güçlü donanımları ile Ortadoğunun kalite bilinciyle oluşturulmuştur. Firmamızdaki etkinliklerimizi geliştirmek, gelecek nesillere devlet destekli obje odaklı mimari, kendi web tabanlı çözümlerimiz, ara zamanlarda özel projeleri ve yaptığımız iş türleri arasındaki dengesizliği en aza indirmek ve müşterilerimize sormaya değer, inovatif ve modern ürünler sunmak için çabalamaktır.

Müşteri Yorumları
S
Sabri Suyunu
  • Aldığımız yazlım hizmetinden çok memnun kaldık. Güzel bir ekip. Başarılarının devamını dilerim.

  • 5
    • 20.09.2021

    Diğer Firmalar

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Nucleusoft - Ns Yazılım A.Ş. firması, 2010 yılında İstanbul, Kadıköy'de kurulmuştur. Ar-Ge ve yazılım çalışmalarına odaklanarak özellikle web sitesi kurma alanında bir lider olarak her geçen hızla popülerliğini artırıyor. Ürünlerimiz neşeli, sürreal ve benzersiz tasarım...

    İstanbul,Beyoğlu

    flag

    Mersus Bilişim Yazılım A.Ş., 2000 yılında İstanbul Beyoğlu'nda kurulmuş bir firmadır. Çok geniş deneyimiyle, web sitesi kurma ve geliştirme konusunda müşterilere eksiksiz destek vermeye özen göstermektedir. Tecrübeli ekibiyle ve yaratıcı bakış açısıyla, Mersus Bilişim Y...