Uzman Klinik Psikolog Büşra Akdeniz

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Uzman Klinik Psikolog Büşra Akdeniz

Psikologlar
  • 5
Müşteri Yorumları
E
Ecrin -
  • Büşra hanıma başka çıkış noktamın olmadığını düşündüğüm bir dönemde gitmeye başladım. Yaşadığım şeyin panik atak olduğunu öğrendim ve beraber yaptığımız etkinlikler (?) sonucunda artık panik atak dönemlerimde kendimi kontrol etmeyi başarabiliyorum. Ayrıca ilk seansa giderken çok gergindim kekeleyip durmuştum, Büşra hanım o kadar kibar ve güven vericiydi ki beni çabucak rahatlattı. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki var.

  • 5
    • 09.10.2023
    F
    Furkan[RG]
    • Öncelikle günümüz yaşantısında gerçekten insanlar psikolojik olarak bunalıma girmekte ve bu bunalımlardan kurtulabilmek için de psikoloji alanında iyi terapist bulma arayışındadırlar. Gönül rahatlığı ile önerebileceğim Büşra Hanım bu açıdan bana gayet faydalı oldu. Kendisine teşekkür etmek istiyorum. İşini layıkıyla yapan danışanını sağlıklı psikolojiye sahip bir birey haline getiren terapistim için yorum yapmayı kendime bir borç bilirim. Her şey için tekrar teşekkürler.

  • 5
    • 05.10.2023
    K
    Kerem Ağaç
    • Büşra Hanım mesleki yeterliliklerinin dışında terapi süresi boyunca bir danışan için yeri geldiğinde en mahrem anıların bile rahatlıkla açılabileceği kadar yanında rahat hissedilen ve güvenilir bir psikolog. Bu benim için terapinin gidişatı açısından son derece önemliydi ve bu konuda ne kadar doğru bir terapist seçimi yapmış olduğumu bana yeterince iyi bir şekilde kanıtladı. İçinizde , en derinlerinizde sakladığınız ve sizi bu yaşamda mutsuz eden , hayatı doya doya yaşamanızı engelleyen;her ne kadar geçmişte kalmış olsa da bugününüzü mahvetmeye devam eden , bir türlü kurtulamadığınız tüm acı dolu deneyimler ve hatıralar için uyguladığı hipnoterapiler de cabası.Tüm bunlar sayesinde terapi bittikten sonra nihayet hissettiğim gerçek zihinsel özgürlük,özgüven,dinginlik, hafiflik ve yeniden doğmuşluk hissi için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Ona gitmem kendi açımdan bir milat gibidir. Öncesinde yaşamla ve kendiyle kavga eden, hayattan ve başkalarından korkan,yargılayan;acı dolu anıları zihninde ısrarla kendini dibe çektiğini bildiği halde bıkıp usanmadan beyninde döndürüp dolaştıran ve bu nedenle kendini büyük ve telafi edilmez bir enerji kaybına uğratan ben…. ve terapi sonrasında en başta kendiyle , sonra çevresindeki herşeyle uzlaşma imzalayan,yine sorunlar yaşayan ama o sorunlarla mücadele edecek kadar güçlenmiş, sık yakalandığı öfke nöbetlerine esir olmayan,eskiden kendisini en ufak birşeyde sinirleniyor bulurken artık son derece dingin,meselelere duygusal değil gerçekçi ve akılcı yaklaşan,eski acı dolu anıları yok olmasa da onlarla canı yanmayacak şekilde araya mesafe koyabilen,meselenin çözümünü asla değiştiremeyeceği dış dünyada ve diğer insanlarda değil son derece radikal bir şekilde kendi düşünce ve duygularında bulabilecek kadar farkındalıklı yeni bir ben..Kısaca Büşra hanım bana, hızlı-etkin-pratik sonuçlarıyla danışanların yaşamını dönüştüren, kendisini bulmadan önce araştırmalarımdan da bildiğim bir yöntem olan ’’ bilişsel davranışçı psikoterapi’’ teknikleri uyguladı.Yani bana balık vermedi..Bir daha kendisine hiç olmasa da çok sık ihtiyaç duymayacağım şekilde balık tutmayı öğretti.Bu sebeple de kendisini son derece dürüst ve etik çalışan bir psikolog olarak gördüğümü söylemeden geçemeyeceğim. Kendisine rastlamak benim açımdan büyük bir şanstı.İyi ki var ..Onun yardımıyla kendimde sağladığım zihinsel dönüşüm sonucu artık yaşama daha bir umutla ve gülümseyerek bakabiliyorum. Teşekkür ederim..

  • 5
    • 05.10.2023
    E
    Elif Şevval Durna
    • Çok fazla psikolog deneyiminden sonra Büşra Hanim ile tanıştım ve 2,5 yıldır uğraştığım rahatsızlığım konusunda çözüm anlamında çok yol kat ettim çoğu şeyi artık daha rahat bir şekilde yapabiliyorum Büşra Hanim'ın samimiyeti konuşma biçimi ve size yaklaşımı çok güzel olduğu için çok iyi anlaştık ve çok fazla şeyi başarmaya başladım her şey için teşekkür ederimm

  • 5
    • 04.10.2023
    A
    Aleyna
    • Büşra hocam alanında çok iyi bir psikolog :) Güzel Enerjisiyle sizi rahatlatiyor????. Kesinlikle tavsiye ediyorum ????

  • 5
    • 30.03.2023

    Diğer Firmalar

    Kocaeli,İzmit

    flag

    Ömer Ağa Mah. Ş. Bilgisu Cad. Akşener İş Merkezi No:79, Kat:1, Ömerağa, 41300 İzmit/Kocaeli, Türkiye

    Veliahmet, Alemdar Cd. No:77 Kat:2 No:8, 41300 İzmit/Kocaeli, Türkiye

    Cedit, Bostanlar Sk. No:25/1, 41300 İzmit/Kocaeli, Türkiye

    Karabaş mahallesi belde sokak Ekşi iş Merkezi Kat: 4 No: 405 / A, Karabaş, 41040 İzmit/Kocaeli, Türkiye

    Karabaş, Köseoğlu Sk. No:4, 41040 İzmit/Kocaeli, Türkiye

    Körfez Mahallesi Berk Sokak Dolphin İş Merkezi, Körfez, Kat:2 No:224, 41100 İzmit/Kocaeli, Türkiye

    Tepecik, İnönü Cd. No:102 D:A, 41200 İzmit/Kocaeli, Türkiye

    Yenişehir, Gazi Mustafa Kemal Blv. No:109 Daire:8, 41050 İzmit/Kocaeli, Türkiye