Uzman Diyetisyen Gizem Çavuş Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı Merkezi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Uzman Diyetisyen Gizem Çavuş Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı Merkezi

Diyetisyenler
  • 5

Uzman Diyetisyen Gizem Çavuş Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı Merkezi olarak Bursa'da diyetisyenlik sektöründe hizmet vermekteyiz. Yıllardır kişilerin sağlıklı beslenmeyi öğrenmesi, aldıkları kilolarını koruyabilmelerine yardımcı olmaya odaklanmış olan firmamız, sağlıklı ve doyurucu beslenme bilgisi vermektedir.

Kendini sürekli motive ediyor; bu arada uzmanlık alanı üzerindeki genel sorulardan tutun gelişmiş diyet takviyelerine ve gıda seçiminin doğru tarzına kadar konular üzerinde yetkin bir profesyoneldir. Öncelikli amacımız, her türlü kriterleri dikkate alarak en iyi hizmeti müşteriye sunmaktır.

Basit formüllere gösterilen tembel ilgi, müşterinin vücudunu en sonunda felç edecektir. Tedavi karmaşık işlemlerin ardındaki temel fikir, doğru yiyecek seçimi ve zamanlama hakkında size nasıl yardımcı olduğumuzdur.

Bu nedenle, mutfakta sağlıklı öğünler hazırlamayı öğretmek, yaşamsal çözümler üretmek, daha sağlıklı yaşam tarzı alternatifleri oluşturmak ve müşteriyi destekleyebilmek amacıyla, bireysel olarak tecrübeleri ve atölye dersleri kullanarak çalışıyoruz.

Cömertçe verdiğimiz bilgilerin, daha sağlıklı, daha ekonomik ve tabii ki daha lezzetli bir yaşam standardı ile bütünleştiğini düşünmekten memnuniyet duyuyoruz. Şeffaflık ön planda tuttuğumuz politikamıza göre her şeyi net bir biçimde paylaşıyoruz.

Vizyonumuz, müşterilerimize sağlıklı beslenme ve yaşam seçenekleri sunmak durumunda olmak. Eğitime, bilime ve tıbbi literatüre dayanan araştırmalarımıza devam etmeyi arzuluyoruz.

Müşteri Yorumları
I
Irmak Alaçam
  • Pandeminin ilk zamanlarında 18 yaş altına gelen dışarı çıkma yasakları ve online derslerden dolayı tamamen hareketsiz bir 9 ay sonunda aldığım kilolardan özgüvenimi kaybetmek üzereyken annemin bana Gizem ablayı bulması ile hayatım tamamen değişti.Kendisi o kadar tatlı ve güler yüzlü ki onu abla gibi gördüğüm için Gizem abla diye hitap ediyorum???? Sürekli aynı listeyi vermeyen her gittiğinizde farklı liste uygulayıp sizi sıkmayan, bunun sıkı bir şekilde takibini yapan ve verdiği motivasyonlarla muhteşem bir diyetisyen.Uyguladığı program sayesinde aç kalmadan yeterli ve sağlıklı beslenerek çok kısa sürede çok fazla kilodan kurtuldum sadece fazla kilolardan kurtulmak değil sağlıklı beslendiğim için cildimde temizlendi kendime olan güvenim geri geldi artık daha enerjik, sağlıklı ve mutlu hissediyorum. Kilo problemi yaşıyorsanız herkes hiç düşünmeden Gizem ablayı tercih edebilir????

  • 5
    • 30.10.2021
    N
    Nalan Bulduk
    • Sevgili Gizem hanım, bana sıkıcı kısa süren sonuç alamadığım diyetleri unutturdu listeleri tarifleriyle yaşam tarzı haline getirmeyi öğretti. Güleryüzü sıcak kanlı içten olması kilo veremediğim haftalarda bile motivasyon vermesiyle sürecime sıkılmadan devam ediyorum kendisiyle 2 ayda 10 kilo verdim ve çevreme de tavsiye ediyorum. Diyet yapmak istiyorsanız hiç düşünmeden Diyetisyen Gizem Çavuş'a gidebilirsiniz.

  • 5
    • 28.10.2021
    A
    Ayşe Kılıç
    • Herkese gönül rahatlığıyla 80 kilodan 60 kiloya düşen biri olarak tavsiye edebileceğim güler yüzlü hoşsohbet diyebileceğim aslında diyetin bana yaşam şekli olduğunu gösteren öğreten sevgili Gizem Çavuş iyiki tanıdım sizi iyiki yollarımız kesişti çok teşekkür ediyorum❤️????tavsiyem ihtiyacınız varsa hiç durmayın gizem hoca en doğru kişi ????

  • 5
    • 28.10.2021
    N
    Nuray Düzgün
    • Diyetisyenim. Gizem hanım sayesinde yemenin ve sağlığın ne olduğunu öğrendim, yemenin bir zevk değilde, vücudumun ihtiyacinin alacağı kadar olduğunu sabah güne kahvaltıyla 9 da başlayıp akşam yemeğimin 7 de bittiyini. Gizem hanım sayesinde öğrendim ve o güzel tarifleriyle buluştum.. Gizem hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır, iyiki varsınız gizem hanım..????????????????

  • 5
    • 28.10.2021
    A
    AYLIN CAVDAR
    • Gizem hanımla bu süreçe başlamaya karar verdiğimde kendimden çok emindim ve gizem hanımında motive etmesiyle süreç çok daha güzel ve sağlıklı geçti benim için ???? 2,5 ayda tam 12 kilo vererek eski kiloma ulaşmamı sağlayan gizem hanıma ne kadar teşekkür etsem az ☺️☺️

  • 5
    • 28.10.2021

    Diğer Firmalar

    Bursa,Osmangazi

    flag

    Diyetisyen Elif Nur Köprücü, Bursa Osmangazi ilçesinde hizmet veren bir diyetisyenlik firmasıdır. Sağlıklı beslenme konusunda 20 yıllık tecrübeli profesyoneller tarafından sağlanmakta olan hizmetlerimiz ile her zaman müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hareket eder...

    Bursa,Yıldırım

    flag

    Diyetisyen Nuray Özgür, Bursa Yıldırım'ta hizmet vermekte olan bir diyet uzmanlığı firmasıdır. Çoğu zaman insanların baş etmekte zorlandıkları ağırlık sorunları konusunda kapsamlı danışmanlık hizmetleri sunmak için nitelikli bir ekiple işbirliğidir. Verdiğimiz hizmetin ...

    Fit&sin Yaşam Koçluğu ve Beslenme Danışmanlık Merkezi, Bursa Yıldırım şehrindedir ve bu alandaki 20 yıllık tecrübeyi size sunan Diyetisyen Sinem Özsoy Ilgaz tarafından yönetilmektedir. Biz sizin sağlık ve beslenme konusunda cesaretlendirmenize yardımcı olmak için görevi...

    Bursa,Osmangazi

    flag

    Dyt. Elif Seçgin, Bursa Osmangazi'deki diyetisyenlik mesleğini zorlu bir tutkuyla ellerindeki bütün bilgi ve becerileri kullanarak yürütmektedir. Sağlıklı beslenmenin her yaşa hitap edebildiğini inanarak sunmuş olduğu hizmetlerde kişisel ve profesyonel yaklaşımı bir ara...