Uzman Diyetisyen Başak Karakaya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Uzman Diyetisyen Başak Karakaya

Diyetisyenler
  • 5

Uzman Diyetisyen Başak Karakaya, içinde bulunmakta olduğumuz sağlık sektörünün en önemli alanlarından birisi olan beslenme sahasında uzun yıllardan beri Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde hizmetinin sürmektedir. Güncel ve konularındaki gelişmelere dikkat ederek sağlıklı beslenme ile zayıflamada ve kilo kontrolü yaparak sağlık alanında müşterilerine fayda sağlamak amacıyla bu alanda faaliyet göstermektedir. Her müşterinin individual programları oluşturulması esas olmakla beraber fitness ve doyma eğitimleride merkezimizde sırası ile verilmektedir. Hastaların memnuniyeti bizim için her şeyden daha öndedir. Müşterilere özel olarak oluşturulmuş beslenme programları ile zayıflama ve kilonuzu koruyabilirsiniz.

Tüm hastalara özel programlar hazırlayan Uzman Diyetisyen Başak Karakaya; mevcut besinleri geniş bir açıdan ortaya koyup trajik sonuçlara neden olmayacak ve çeşitlendirilerek sağlıklı bir program yaklaşımı ile soruna en optimum çözüm sunarak rahatlatma ve unutulmaz lezzet hissi ile nutrisyon hastalarına destek olmak amacındadır.

Uzman Diyetisyen Başak Karakaya, Antalya Muratpaşa'da hizmete sunmuş olduğu tıbbi, beslenme sağlığı ve bağımlılıkla mücadeleye konu olarak kapsadığı tüm sosyo-psiko-fiziksel anadan sorumlu konular ve hastane karşısında sosyal ilişkilerin önemi üzerinde durmaktadır.

Uzman Diyetisyen Başak Karakaya'da müşterileri hedeflerine ulaşmaya teşvik etmek ve fütürist bir perspektiften harekete geçmek planlanmaktadır. Bu amaçla, hastaların gerçek durumlarını analiz eden, yalın çözüme odaklanmış mükemmel bir destek sağlanır. Uzman Diyetisyen Başak Karakaya aynı zamanda hastaya motivasyon ve pozitif adımlar atmasını sağlamak ve onu haftalık programına uymasını sağlamak için hastayla birlikte hareket etmektedir.

Uzman Diyetisyen Başak Karakaya, Antalya Muratpaşa'da hizmet vermektedir. Sağlık alanında profesyonel bir destek ile müşterilere yol göstererek kalori kontrolüne dayanan sağlıklı ve denge ile beslenmeyi temin etmeye yönelik bir güvenlik ve tedavi hizmetidir. Tüm hastalara özel programlar hazırlarken mevcut besinleri de göz önünde bulundurularak trajik sonuçlara neden olmadan unutulmaz lezzet hissi ile k

Müşteri Yorumları
G
Gamze Erzi
  • Başak hanım son derece zarif ve güler yüzlüydü, her şeyi tane tane anlatması ve ilgisi çok iyiydi. Beslenme ve diyet konusunda arayış içindeyseniz hiç tereddütsüz kapısını Calmanizi kesinlikle tavsiye ederim, sohbet edasında geçen seansı, bilgisi herşeyiyle dört dörtlüktü, çok memnun kaldım.

  • 5
    • 18.03.2023
    A
    Ayse Altun
    • Başak hanım için ben çok zor bir danışandım. Sebebi çok fazla sosyal hareketli, keyfine, yemek yemeye ve Alkole düşkün biri olmamdı. Sabrı ve takibi hep motive etmesi ile beni kendime getirdi. Ben kendimi bıraktım ama o bırakmadı. Bir Psikolog edasıylada her alana dokundu. Çünkü diyet bir insanın genel ruhsal halleri ile birlikte hareket eden, vücut bütünlüğüne bağlı olarak yol alan bir alışkanlıktı. Kendisine teşekkür ederim. Mesleğine verdiği saygı için... ????????????

  • 5
    • 23.11.2021
    M
    Mehmet Ali Doğuş
  • 5
    • 01.02.2020
    M
    Mustafa Koyuncu
    • Başak hanıma yüksek yüksek olan kolesterolümü düşürmek için başvurdum. Gayet memnun kaldım. Tavsiye ediyorum.

  • 5
    • 11.08.2018

    Diğer Firmalar