Uzm. Dr. Selda Yavuz Psikiyatri Ve Psikoterapi Merkezi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Uzm. Dr. Selda Yavuz Psikiyatri Ve Psikoterapi Merkezi

Psikologlar
  • 5
Müşteri Yorumları
G
Göksu Emine
  • Selda hanım harika bir hekim. Yaşamdan çok bunaldığım, çaresizliğin zirvesinde olduğum, artık odaklanmada bile sorun yaşadığım, yalnızlığın diplerini yaşadığım bir dönemde son bir umutla gittim. İnsanlar için normal zamanlarda bir doktora gitmek bile zorken hele de bir psikiyatri hekimine gitmek nedense hep ertelenir. Fakat boşuna ertelemişim, kendime haksızlık etmişim oysa. Selda hanımla uzun bir psikoterapi ve EMDR yolculuğuna çıktık, yolumuz henüz bitmemesine rağmen şu an çok iyiyim. Odaklanma sorununu hallettik zannederim, çünkü daha önceki girdiğim yabancı dil sınavlarından 50 ve 47,5 alan ben, son girdiğim sınavda 67,5 aldım (ki yıllar önceki girdiğim sınavlarda çok rahat 78 almışlığım vardır). Selda hocamla olan seanslardan sonra, rahatlamış, gülümseyerek, hep daha iyi bir şekilde çıkmışımdır. Selda hocayla ilgili yazmak istediğim o kadar çok şey var ki… Buraya sığmaz. Harika bir insan, harika bir hekim, işini severek yapmanın başarısını danışanlarından görebilirsiniz. Güler yüzü ve enerjisi her şeye değer. SİZİ ÇOK SEVİYORUM GÜZEL KADIN, CANIM HEKİMİM. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdım. Sağolun, var olun.

  • 5
    • 07.09.2023
    S
    Semra Ertugrul
    • 15 yıldır okb hastasıydim.Gitmedigim dktr kalmamıştı..Maalesef sadece bir ton ilaç verip gönderiyorlardi.Derken Selda hocamla karşılaştım sanki bı doktor değilde abla gibi yaklaşmıştı bana.Ben sorunumu derdimi anlattıkça benimle birlikte o an o duyguyu yasiyodu.insani en iyi seven değil onu en iyi anlayan kisidir.Selda hocamda beni öyle anlamışti.Tedavilerim sürecinde bir ilaç ve terapi ile şükürler olsun Rabbime duzeldim. Sağlığımı İlk başta Allah'a daha sonra Selda hocaya borcluyum.İlacimi bıraktım.Veee şuan hamileyim herşey yolunda gidiyor Rabbime şükür.Ben hem çok iyi bı doktor hemde cooook merhametli anlayışlı bı abla buldum.Her şey için Cook teşekkürler hocam.iyiki varsınız...????????♥️????

  • 5
    • 28.08.2023
    E
    Entreprise Gurbayi
    • Fransa'da çozum bulamayip Selda hanima geldik. Iyiki gelmisiz. Iyiki varsiniz bizi ailecek tekrar hayata dondurdugunuz icin size minnettariz. Isini severek yapan, guler yuzlu, cana yakin ve cok profesyonel bir psikiyatrist. Sizden daha iyisi var midir sanmam. Ne kadar tesekkur etsek az. ❤️ Büşra :)

  • 5
    • 23.08.2023
    A
    Akar Murat
    • 8. Sınıfa giden kızım ağır bir deprem yaşayarak psikolojisi bozulmuştu.Bir baba ve öğretmen olarak çaresiz idim.Sinavi kazanmayacağını öğrenilmiş çaresizlik içinde yaşıyordu. Sizin yardımınız sayesinde Nevşehir merkez Fen lisesini kazandı. Herşey için çok teşekkür eder, bir gencin hayatına dokunduğunuz için minnet duyuyorum.

  • 5
    • 08.08.2023
    A
    Ahu KIR
    • Özverili, samimi, işini layıkıyla yapan muhteşem bir kalp. ????Annemin gülüşlerini,bize yeniden kazandırdı. Sorgulayamayan duruşlarının yerini eski güçlü hâli almaya başladı. Gerçekçi bir o kadar da varlığıyla içinizdeki çiçeklere cesaret veren muhteşem bir doktor. Biz, annemle ömür boyu devam edecek bir süreçteyiz ve içim çok rahat. Hocammmm iyi ki varsınız. ????????Kıymetli ve özverili asistanı Özlem Hanım, varlığınız çok kıymetli.????????‍♀️???? Selamlar, sevgiler. ????

  • 5
    • 08.08.2023

    Diğer Firmalar

    Nevşehir

    flag

    Kapucubaşı, Millet Cd. No:4, 50000 Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    Yeni, Sahil Sk. no :24 D:12, 50160 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    Ragıp Üner, 149. Sk. No:25, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    350 Evler, MİLLİ İRADE CADDESİ EMEK APARTMANI A BLOK KAT 2, 50000 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    Raşitbey, Kitapçı Sk. 24/8, 50200 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    350 Evler, Milli İrade Caddesi Emek Apartmanı A Blok Kat 2, 50000 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    Baş, Kapucubaşı, Millet Caddesi, Nevşehir Cd. No 4, Kapucubaşı, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Yeni, Lise Cd. KAT:3 NO: 8/5, 50130 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye