Ünlü Ege Diş Deposu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ünlü Ege Diş Deposu

Diş Hekimleri
  • 5

Ünlü Ege Diş Deposu 1994 yılında Denizli’de kurulmuştur. Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile diş doktoru sektöründe uzun yıllardır lider durumundadır.

Misyonumuz, hastalarımıza en iyi tedaviyi, bakımı ve desteği sağlamaktır. Hastalarımıza en iyi deneyimi sunarken, kişisel verilerinin korunmasına özen göstermekteyiz.

Tutarlılık ve kaliteye olan bağlılıklarımız, teknolojiyi takip etmemize yardımcı oluyor ve diğer tüm hasta talepleri karşılanabiliyor. Ünlü Ege Diş Deposu, etkin ve verimli çözümleri harekete geçirerek her şeyden önce hasta memnuniyeti odak noktasını tutuyor.

Kompanomuzdaki hekim, personel ve asistanlar hekimlerin ulusal standartları korumaya odaklanarak kalifik bir ekip haline gelmiştir. Basınç artışı olsun, diş sağlığı olsun, çürümeye karşı yapılan önlemler olsun, Ünlü Ege Diş Deposu size hiç endişeniz olmadan profesyonel temas desteği verecektir.

Ege Diş Deposu, sektörünün en güvenilir ismi olan profesyonel ve ilkeli hayat tarzına sadık kalarak müşterilerimize sektördeki en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Tüm taleplerinize, kurumsal danışmanlık, danışma ve partnerlik desteği de veriyoruz.

Müşteri Yorumları
e
emre özgören
  • 5
    • 26.10.2022
    G
    Gökhan Uysal
  • 5
    • 14.03.2020

    Diğer Firmalar