Umutcan Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Umutcan Eczanesi

Eczaneler
  • 0

Umutcan Eczanesi, 2016 yılında Ağrı'nın yakınlarında kurulan bir sağlık eczanesidir. Umutcan Eczanesi olarak, hem müşteri memnuniyetini öncelikli olarak gözeten, hem de en modern ekipman ve teknolojiye uygun hizmet verebilen yüksek kalitede hizmet anlayışıyla faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Bizim en önemli ilkemiz, müşterilerimizin her türlü sağlık problemine duyarlı olmak ve etkin hizmet sunmaktır. Her zaman ihtiyaçlarına ve isteklerine odaklanarak, onların sağlık durumundaki değişiklikleri hızlı şekilde gözlemlemelerine yardımcı olmak için profesyonel ve nitelikli çalışanlarımız var. Sizinle birlikte olduğumuz sürece ne kadar iyi hizmet verilebileceğini anlamayı amaçlıyoruz.

Değerli müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetler arasında, ilaç pazarlaması, bitkisel ve homeopatik ilaçlar, cilt bakım ürünleri, vitamin ve destek mantarı satışı ve diyet ürünleri sayılabilir. Ayrıca sağlık ürünleri alanında danışmanlık da yapıyoruz. İstediğiniz her türlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Bizimle olan tüm müşteriler, aynı zamanda bağımsız ve kişiye özel öneriler almaya da hak kazanıyor.

Umutcan Eczanesi, yılların deneyimiyle ilacı toplama, temin etme, bulmaca çözme, depo hizmetleri, prin sistemi ve laboratuvar analizleri gibi verimli çözümler sunma, her zaman müşterilerimizi ve personelimizi koruyucu tedbirler alma ve yenilikçi anlayışla sağlık ürünleri alanındaki değişime hızla ayak uydurma misyonuyla bu sektörde faaliyet gösteriyoruz. 2016'da başlattığımız bu duruşumuz hala devam ediyor.

Diğer Firmalar

Ağrı,Ağrı Merkez

flag

'da sağlık hizmetleri sunan bir eczane olan Çare Eczane, yaklaşık 8 yıldır faal olarak hizmet sunmaktadır. Misyon: Kaliteye önem veren, hassasiyetle üretilmiş sağlık ürünleriyla müşterilerinin tedavisi ve rahatlaması için hizmet etmek. Vizyon: Gerektiğinde her zaman kol...

Ağrı,Ağrı Merkez

flag

Uğur Eczanesi kurulduğundan bu yana 2006'dan beri İnsan sağlığının katkısı olarak hizmet veriyor. Uğur Eczanesi, ülkenin her yerinden hastalara en uygun güncel çözümler sunmak için öncü bir şirket olma misyonunu taşıyor. Kaliteli ve adil hizmet anlayışı ile doktor ve ha...