Uls Evden Eve Nakliyat

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Uls Evden Eve Nakliyat

Nakliye Firmaları
  • 4.9

Uls Evden Eve Nakliyat Trabzon merkezli güvenilir bir nakliye hizmetidir. Bölgesel olarak veya uluslararası pazarlardaki evden eve nakliyat işlerinize güvendiğiniz bir uzman olmak için her zaman hazırız.

Şirketimiz, müşterilerimize üst düzey memnuniyet anlayışıyla kahramanlık yapan bir ekipten oluşmaktadır. Tüm çalışanlarımız profesyonel ve deneyimli ekipler tarafından sağlanan hizmeti aramaya girişmektedir.

Uls Evden Eve Nakliyat olarak, ekibimizi tüm operasyonların başarısı için gerekli bilgi ve beceriye sahip verimli bir nasıl şekilde kurmaktan sorumluyuz. Şirketimiz, müşteri memnuniyetini her zaman önce tutmaktadır. Bizim Primum Non Nocere prensibine sadık kalıyoruz – bu nedenle, sözümüzü aldığımızdan daha fazlasını sunuyoruz.

Uls Evden Eve Nakliyat olarak, taşımalarda son derece profesyonel bir yaklaşımla çalışıyoruz. Müşterilerimize zamanında teslim etmek çok önemlidir. Ekiplerimiz ve tekniklerimiz, yüksek müşteri memnuniyeti elde etmek için çok çalışıyor. Aynı zamanda faturalanması, maliyet kontrolü ve projeyi wooden satış kampanyaları sayesinde bitirmek zorunda olan tüm çalışmalarda minimum ücreti garanti etmekteyiz.

Uls Evden Eve Nakliyat, geniş müşteri yelpazesine sahip müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Kapsamlı portföyümüzdeki taşınma hizmetleri, ilgili endüstrinin gelişimine uygun hale getirilmiştir. Her zaman güvenilir, güvenli ve düzenli hizmetten hiçbir zaman şüphe duymaz.

Şirketimiz, küresel pazar alanındaki otomobil taşımacılığı, araç değiştirme ve gibi diğer tüm lojistik hizmetleri ile modern nakliye sektörünün beklediği standartları karşılayan endüstrisinin temellerini oluşturmakta ve bunu evden eve nakliyat hizmetleriyle pekiştirmektedir.

Müşteri Yorumları
E
EMRAH K
  • Firmadan eşya taşımaya gelen çalışanlar bir artist bir artist bişey söylüyorsun burunlar havada sanki ben onların eşyalarını taşıyorum da bana hava atıyorlar bişey söylenmiyor eşyayı taşırken de gram sarmadılar poşetlemediler bir bant almış eline oraya buraya bant çekiyor bantla bir eşya taşınırken bu çoğu firmada var zaten hepsi sadece bu firma ile ilgili söylemiyorum insanda biraz vicdan da olması lazım para verip gözün gibi koruduğun eşyayı adamlar hurra oraya buraya savuruyor sanki parasını almıyor sanki bu taşınan mal çuval gibi davranıyor Allah kiracıların taşınmak zorunda kalanların yardımcısı olsun insan parasını aldığı işe biraz daha sahiplenmesi lazım ben memnun kalmadım insani olarak davranışlarıda hoşuma gitmedi paketleme koruma yok biraz pazarlık atıp indirim yapınca streçleme sarma paketleme yapamıyorlar

  • 1
    • 03.09.2023
    S
    Sevim Yavuz
    • Evden eve taşımacılıkta eşyalarınizı güvenilir bir şekilde uls nakliyata teslim edebilirsiniz teşekkürler uls nakliyat emeğinize sağlık.

  • 5
    • 13.11.2022
    S
    Songül Bayrak
    • İşinize verdiğiniz önemden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Hem temiz hemde hızlı çalışmanız gerçekten tercih edilmeniz için en geçerli sebeplerin başında geliyor. Artık tek adresimizsiniz ❤️

  • 5
    • 11.11.2022
    l
    levent güllü
    • İşini layıkıyla yapan kurumsal bir firma ben çok memnun kaldım.Yıllardır tayin nedeniyle birçok firmayla evimi taşıttım ama bu firmayla anlaşırsanız gözünüz arkada kalmaz tekrardan teşekkür ederim.

  • 5
    • 06.11.2022
    r
    rsl snmz
    • İşlerinde çok başarılılar. En ufak bir zarar vermeden evimi taşıdılar. Taşımacılık işinde ben daha iyi bir firma görmedim.

  • 5
    • 01.11.2022

    Diğer Firmalar

    Özge Evden Eve Nakliyat

    Nakliye Firmaları

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Özge Evden Eve Nakliyat, Trabzon merkezli bir nakliye hizmeti sağlayıcısıdır. Özge Evden Eve Nakliyat olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına kesintisiz ve güvenilir bir şekilde cevap vermekteyiz. Bir evden eve taşıma işinde oldukça tecrübemiz bulunmaktadır. Aynı zamanda ...

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Öksüzoğlu Evden Eve Asansörlü Nakliyat, Trabzon merkezli bir nakliye şirketidir. Daha yakın zamanda kurulmuş olsa da tecrübeli personeli ve kaliteli hizmet anlayışı ile beraber Türkiye’nin her yerine evden eve asansörlü taşımalar sunmaktadır. Günümüzün modern nakliyecil...

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Hologlu Evden Eve Nakliyat, Trabzon’da kuruldu ve yük firması alanında faaliyet göstermektedir. 10 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimiz sektörde başarılı hizmetlerle müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaya kendimizi adadık. Odağımız ev taşıma ve mutfak ve mobilya mont...

    Trabzon,Trabzon Merkez

    flag

    Trabzon Yaylıoğlu Asansörlü Evden Eve Nakliyat Sektöründe bir hayli tecrübeye sahip olan firmamız, bu sektörde hizmet vermekte olan en iyilerden biridir. Trabzon'daki merkezinin yanı sıra diğer bölgelerde de hizmet sunmaktadır. Tüm çalışanlarımıza eğitim veren firmamız,...