Uğurgül Madencilik&kömür--firebull

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Uğurgül Madencilik&kömür--firebull

Maden Şirketleri
  • 0

Uğurgül Madencilik & Kömür--firebull, 2015 yılından beri Adana'da faaliyet gösteren bir madencilik şirketidir. Uğurgül Madencilik & Kömür--firebull, çok değerli maden kaynaklarının izolasyonu ve işlenmesini sağlamak için kapsamlı KYK (Gelişmiş Kalite Yönetimi) standartlarına ve prosedürlere uygun olarak geliştirdiği tekniği kullanan endüstriyel sektördeki lider bir üreticidir.

Uğurgül Madencilik & Kömür--firebull, bu endüstriyel stantartların arkasında doğru maliyet faydanın ön planda tutulmasını sağlamaktadır. Bizler, kaliteli müşteri hizmetleriyle birlikte, ileri teknoloji ürünlerinin üretiminde, ekonomik performansla müşterilerimizin beklentilerini ön planda tutmaya odaklanıyoruz.

Uğurgül Madencilik & Kömür--firebull, tamamen kömür ve diğer hammadde kaynaklarını işlemekteydi. Yaklaşık altı yıldır zengin mevcut maden cevheri kaynaklarından öncelikle kömür, mangan, bor, alüminyum, demir oksit, titanyum dioksit, barit, bentonit ve uranyumun işlenmesine öncelik vermektedir.

Uğurgül Madencilik & Kömür--firebull, son kullanıcılara verimli ürünler sunmanın yanı sıra, müşterilerin koşullarına göre uyarlanabilen ve maliyet etkin üretim hattıyla da desteklenmektedir. Uğurgül Madencilik & Kömür--firebull, tüm ürünlerinin üretimini ve pazarlanmasını dünya çapında organizasyonunu sağlayarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir.

Diğer Firmalar

Cemiloğlu Madencilik

Maden Şirketleri

Adana,Seyhan

flag

Cemiloğlu Madencilik, sektörde adip parçası olmaktan gurur duyduğumuz 1991 yılından bu güne kadar Adana'da hizmet vermeye devam eden bir maden şirketidir. Firmamız, maden alanında başarılı faaliyetler sağlamayı, uygun maliyet ve kalite farkıyla cazip seçenekler sunmayı,...