Türkmen Tekstil

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Türkmen Tekstil

Kumaş Üreticileri
  • 0

Türkmen Tekstil, 1998 yılında Tokat'ta kuruldu. Türkmen Tekstil, kumaş üretimine adamış bir firmadır. Firmamıza geçmişten günümüze aralıksız hizmet veren müşterilerimizle birlikte, 20 yıla yakın süredir en yüksek kalite seviyelerinde hizmet sunuyoruz.

Türkmen Tekstil, çevreyi koruyup doğayı desteklemek için üseyen dostu yönetişim sistemiyle sürekli gelişmeye açık bir yapıya sahiptir. İhtiyaç duyulan teknolojiyi inovasyon teknolojisiyle devamlı olarak güncelledik. Bu Stratejisille, başarılı çözümler tasarlayarak, kullanıcıların memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz.

İnsan gücündeki iyi eğitimli çalışanlarımız sayesinde, üretkenlik ve verimliliği optimize ediyoruz. Yaptığımız her şeyde, müşterilerimize her zaman güvenilir hizmet sunma arzumuzdan ödün vermedik. Müşteri memnuniyeti sağlayabilmek adına, tüm müşterilere hızlı yanıtlar vermek için elimizden geleni yapıyoruz.

Türkmen Tekstil, neredeyse iki kuşak boyu marksal tecrübeye sahipler olarak lider kumaş üreticilerinden biridir. Oluşturduğumuz hassas rekabetçi kumaş ürünleri yeteneği sayesinde, firmamız müşterilerine dünya çapında servis vermektedir. Hedefimiz, sahip olduğumuz güçlü altyapıyı kullanarak, yeni projeler için orta ve uzun vadeli stratejiler hazırlamak ve tarafımızca sunduğumuz hizmetleri sürekli olarak geliştirmektir.

Diğer Firmalar

Baş-yıl Kumaş Tokat

Kumaş Üreticileri

Tokat,Tokat Merkez

flag

ste Baş-yıl Kumaş A.Ş., 2020 yılında Tokat'ta kurulmuş bir kumaşcılık firmasıdır. Vizyonu, en gelişmiş teknolojiyi ve son derece düşük maliyetle yüksek standartlarda mükemmel kumaş üretmek olan Baş-yıl Kumaş, ev tekstili, otomotiv sektörüne matbaacılık ve mobilyalara yö...