Tozlu Akademi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Tozlu Akademi

Spor Salonları
  • 5

Tozlu Akademi 2013 yılından bu yana Muğla, Muğla'da spor salonu sektöründeki talepleri karşılamak için hizmet vermektedir.

Firmamız, vazgeçilmez olmuş doymuş çözüm ortağıyla birlikte gelecekteki uzun ve karlı şirketleri oluşturma arzusu ile aylık binlerce kayıtlı üye, müşteri ve personel tarafından desteklenmektedir.

Tozlu Akademi yaklaşık her hafta, birinci sınıf yeni donanım, ekipman, program ve nitelikli temayı sunmaktadır. Teknik destek, yardım ve teşvik daima en yüksek kalitededir.

Bunlar, Müsteşarlık mevzuatlarını ve genel temizlik ilkelerini takip ederek, haftanın belirli günlerinde ayarlanmış programların karşılanmasına yardımcı olan kezamlardan maksimum verim almasını sağlamaya odaklanıyoruz.

Firmamız, geleneksel kurs programlarındaki zengin teknolojik becerilerini arttırarak teknolojiyi her zaman bir adım ötesine taşıyarak modern ve akıllı çözümler geliştirmeye çalışmaktadır.

Yaptığımız her işte müşteri memnuniyetini hedefleyen Tozlu Akademi, kuruluş derecelerinde de başarı ile tanınmıştır ve günden güne büyürken ekibimizin duruşu ve etkisi hakkında herkes haklı şekilde övünüyor. Kompresörlerin konforunu, müşteri memnuniyetini ve imkanların ötesinde olasılıkların yapısal emniyeti ve dayanıklılığını her zaman öncelik haline getiriyoruz.

Müşteri Yorumları
D
D.S.
  • 5
    • 26.02.2020

    Diğer Firmalar

    Gymart Pilates

    Spor Salonları

    Muğla,Muğla Merkez

    flag

    Gymart Pilates , 1995 yılından beri Muğla’da hizmet vermekte olan spor salonu alanında faaliyet gösteren bir firmadır. Günümüzde pilates, yoga, selülit önleme ve masaj gibi birçok programa ev sahipliği yapmaktadır. Bunların yanı sıra kardiyo, aerobik, step, spinning ve ...

    Çilek Sports Club

    Spor Salonları

    Muğla,Muğla Merkez

    flag

    Çilek Sports Club, Vücut Geliştirme sektöründe 1997 yılından beri faaliyette olan lider bir kuruluştur. Amacımız, Muğla ve çevresindeki insanlar için mükemmel fiziksel sağlık koşullarını sağlamak, onları sporlar için motive etmek ve daha güvenli ve destekleyici rekreasy...

    Alesta Spor

    Spor Salonları

    Muğla,Muğla Merkez

    flag

    Alesta Spor HakkındaAlesta Spor, 2000 yılında Muğla'da kurulmuştur. Alesta Spor, üstün kalite ve tutarlı tavsiyeler ile her yaştan kişiye kaliteli hizmet sunmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip eden vücut geliştirme sektöründe bir liderdir. Her bireyin sağlığı...