Tokat Umut Tekstil San. Ve Tic. Aş.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Tokat Umut Tekstil San. Ve Tic. Aş.

Kumaş Üreticileri
  • 0

Tokat Umut Tekstil San. ve Tic. Aş. olarak, 2003 yılında Tokat Merkez’de kurulmuş tekstil sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Sektöre yenilik getirmek amacıyla, üretimde kaliteli misyonuna söz verdik. Kalite yaklaşımımızla; size daha iyi ve özelleşmiş bir ürün sunma hedefine ulaşıyoruz.

Yıllar boyunca, ekip olarak zamana değin sektördeki değişen trendlere ayak uydurmaya devam ederek yenilikçiliğimizi arttırdık. Güvenli ve kaliteli üretim yaptığımızdan dolayı da, müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz. Müşterilerimize en iyi ürünleri sunmaya her zaman kendimizi ant içtik.

Tokat Umut Tekstil San. ve Tic. Aş., konusunda uzman personel ve mükemmel üretim teknolojisiyle kendine has kumaş tasarımları ve ürün formülleri üretiyor. Yüksek standartlarda zevk sağlayan modern iplik demetlerimizden, perdelerine kadar tüm ev tekstil ürünlerimizi en istikrarlı kalitede ve düzenli aralıklarla teslim ediyoruz.

Bize güvenmeyen müşterileri bile, profesyonel ekibimizin yüksek kalitede üretim yaptığı ve kullandığı verimli üretim teknolojisinin parlak sonuçlarını gördüklerinde şaşırtıyor. Sizlere sunacağımız ürünlerin daha güzel hale getirilebilmesi için; istek, geri bildirim, öneri ve eklemeleri tüm zamanlar müşterilerimize geri bildiriyoruz.

Biz, Tokat Umut Tekstil San. ve Tic. Aş. olarak hem kendi halkamız içinde malzemeye, teknolojiye ve profesyonel personeline dayalı iyileştirmeler yapıyoruz, hem de global pazardaki gelişmeleri takip ediyoruz. Büyüme potansiyelimizi keşfetmek ve mevcut değer zincirlerimizi devam ettirmek için kararlıyız.

Diğer Firmalar

Pruva Tekstil

Kumaş Üreticileri

Tokat,Tokat Merkez

flag

خالدات Pruva Tekstil: 2013 yılında Tokat, Tokat'da kuruldu. Biz, Pruva Tekstil olarak, kaliteli ve teknolojik donanıma sahip üretim tesislerimize sahibiz. Sektördeki tecrübeli mühendisler, personel ve ekibimizle, profesyonel kumaşların üretiminde, satışta ve serviste li...

Türkmen Tekstil

Kumaş Üreticileri

Tokat,Tokat Merkez

flag

Türkmen Tekstil, 1998 yılında Tokat'ta kuruldu. Türkmen Tekstil, kumaş üretimine adamış bir firmadır. Firmamıza geçmişten günümüze aralıksız hizmet veren müşterilerimizle birlikte, 20 yıla yakın süredir en yüksek kalite seviyelerinde hizmet sunuyoruz. Türkmen Tekstil, ç...

Baş-yıl Kumaş Tokat

Kumaş Üreticileri

Tokat,Tokat Merkez

flag

ste Baş-yıl Kumaş A.Ş., 2020 yılında Tokat'ta kurulmuş bir kumaşcılık firmasıdır. Vizyonu, en gelişmiş teknolojiyi ve son derece düşük maliyetle yüksek standartlarda mükemmel kumaş üretmek olan Baş-yıl Kumaş, ev tekstili, otomotiv sektörüne matbaacılık ve mobilyalara yö...