Tl Madencilik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Tl Madencilik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Maden Şirketleri
  • 5

Tl Madencilik San. ve Tic. Ltd. Şti., 1996 yılında Antalya ilinde Muratpaşa ilçesinde kurulmuş madencilik sektörünün öncüsüdür. Firmamız, yaklaşık 25 yıl askeri, sivil ve ticari alanda hizmet vermiştir. Sektörel faaliyetlerimizin başında minyatür taş ocakları yatırımı, maden işletme ve maden mühendisliği gelmektedir.

Misyonumuz, madencilik sektöründe, en yüksek standartlara uygun ve sürdürülebilir üretim yapmak olarak tanımlanabilir. Bölgemizde uyguladığımız bütün teknolojiler, sürekli güncellenmektedir. Yurt içindeki ve uluslararası minyatür taş ocakları inşaatlarına legar, çevresel etki değerlendirmeleri, faaliyet raporları hazırlama ve raporlamalarda neler oluşturmayı hedeflemekteyiz.

Vizyonumuz, müşterilerimize kaliteli ve profesyonel hizmet sunmak olacaktır. Ekip çalışmasının güçlü olduğu bir ortamda çalışıyoruz. Misyonumuz tamamlandığında, sizlere daha güvenli bir ortam sağlamaya devam ederek, çevreyi korumayı araştırmak ve raporlamakla el ele olduğumuz daha fazla sayıdaki projelerimize, ilerlemek istiyoruz.

Müşteri Yorumları
E
Elif Özge ÖZDEMİR
  • 5
    • 19.01.2018

    Diğer Firmalar

    Antalya,Muratpaşa

    flag

    Kant Madencilik Anonim Şirketi, 2001 yılında Antalya, Muratpaşa ilçesinde kurulmuştur. Sektörel olarak Madencilik alanında profesyonel bir hizmet anlayışıyla faaliyet göstermektedir. Türkiye'nin önde gelen madencilik şirketleri arasında yer almaktan onur duymaktadır. Te...