Tekno-sel Web Yazılım & Tasarım

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Tekno-sel Web Yazılım & Tasarım

Yazılım Firmaları
  • 5

Tekno-Sel web yazılım & tasarım 1999 yılında Malatya Battalgazi'de kurulmuş bir firmadır.Yazılım alanında bireysel ve özel ihtiyaçlarınızda özel çözümler sunuyor. Tekno-Sel7 senedir kalite,müşteri memnuniyeti ve gelişmiş tasarımlARA HİZMET ETMEYE devam ediyor. Biz her zaman iyi kalitede hizmet sunmak için müşterilerimize keyifli ve kullanıcı dostu web sitesi tasarımı sunmaya devam ediyoruz.

Tekno-Sel kendini başarısını sürekli arttıran ticari beceriler ve son teknoloji becerileriyle oluşan bir ekip olarak görüyor.Biz sadece işletmelerin gelişmesine yardımcı olmakla kalmıyor aynı zamanda hep yenilikler ile tutku ile çalışan firmamız size daha fazla sayıda insanın kullanacağı hızlı,güvenli ve üstün kaliteli topluluk ürünleri ortaya çıkarıyor.

Tekno-Sel'in kurumsal ilkelerinden birisi;müşterilerimizin ihtiyaçlarını yargılamadan karşılayarak yeterli hizmetler sunmak ve müşteri hizmetlerine güvenmek.Yüksek standartlarla gelen projeler uygularken problemlerin kaçınılmaz olduğuna inanıyoruz. Müşterilerimizin sorunlarını, hatayı en kısa sürede çözmeye odaklanmış durumdayız.

Tekno-sel’in ana prensip olarak online pazarlama, SEO, Google reklamları ve API bulut tabanlı serving portalı gibi web medya hizmetleri sunduğunu unutmayın. Alpha projeleri, milisaniyesini vererek hedef kitleye ulaşmak, SEO servisingi, temel yönlendirme sağlamak ve gelişmiş metriklerle sonuçları değerlendirmek Tekno-Sel'in hedefleridir.Biz her zaman iyi kalitede hizmet sunmak için elinden geleni yapıyor ve tüm müşterilerimize özel çözümler sunmaya devam ediyoruz.

Müşteri Yorumları
H
Hussain Adnan
  • 5
    • 20.09.2019

    Diğer Firmalar