Sweet Baby & Kids

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sweet Baby & Kids

Bebek Çocuk
  • 5
Bölgesi

Sweet Baby & Kids, çocuklar için giyim alanında 2002 yılından bu yana kaliteli ve modayı yakından takip eden ürünler ile hizmet vermektedir. Mersin ve Akdeniz bölgesindeki bayileri ile toplamda 40'dan fazla noktaya hizmet sağlamaktadır.

Çocuğa Özel Öncelikler, her zaman Sweet Baby & Kids tarafından öne çıkarılan bir durumdur. Firmamız, çocuğunuzun rahatlık hissedeceği rahat, doğal erişebilirlikteki ve şık tasarımlar ile bebeğiniz için her mevsim ne giyinmesi gerektiğini düşünmektedir.

Mükemmel Müşteri Servisi, çoğu ürünlerimizin önemli unsurlarından biridir. Müşterilerimiz her zaman size yardımcı olmaktan mutluluk duyarken, ürünlerimizi en güvenli ve uygun şekilde teslim etmek için elimizden geleni yapacağız.

Kusursuz Kalite standartları, Sweet Baby & Kids olarak en önemli değerlerimizden biridir. Bu nedenle, size sunacağımız ürünler sadece en iyi malzemeler kullanılarak tam kapsam kontrol tamamıyla yenilenmiştir.

Çevre ve Sosyal Sorumluluk , Sweet Baby & Kids olarak çevremize ve sosyal olanaklara olan sorumluluğumuzun farkındayız ve bu amaçla taahhütlerde bulunmuştur. Ayrıca sürdürülebilir tekstillerle ortak projelere katılarak ekolojik olarak dost ürünler üretmeye de devam etmektedir.

Sweet Baby & Kids, çocukların modasına hizmet etmekten daima mutluluk duymuştur . Yeni ortamlara açılan fırsatları yakalamak için siz değerli müşterilerimize ışık tutmaya devam edeceğiz. Unutmayın, hiçbir şey sizin hakkınızdaki kaliteli ürünlerimize benzemez!

Müşteri Yorumları
M
Mir Gms
  • 5
    • 21.05.2019
    a
    ahmad ahmad
  • 5
    • 02.03.2019

    Diğer Firmalar

    Garden Baby

    Bebek Çocuk

    Mersin,Akdeniz

    flag

    Bölgesi Garden Baby 2014 yılından beri bebe ve çocuk ürünleri perakendeciliği alanında Mersin, Akdeniz bölgesinde faaliyet göstermektedir. Endüstriyel temizlik konusunda iş deneyimiyle Kısa sürede piyasa lideri pozisyonuna gelmiştir. Ürünlerimiz arasında; Bebek Bezleri,...

    Mersin,Yenişehir

    flag

    Baby Shine Boutique 2010 yılında Mersin Yenişehir’de kurulmuş bir bebe ve çocuk üreticisidir. Türkiye’de bebe ve çocuk pazarında önemli bir yere sahip olan Baby Shine Boutique kalite ve çeşitlilikten hiç ödün vermeden uzun yıllardır hizmet vermektedir. Güzel bir tasarım...

    Pandax Kids

    Bebek Çocuk

    Mersin,Akdeniz

    flag

    Pandax Kids, 1990 yılında Mersin, Akdeniz'de kurulmuş olan bir bebek çocuk mağazasıdır. Biz hizmet kalitemizi sürekli olarak geliştirmekte ve bebekler için en kaliteli malzemelerle üretilmiş ürünler sunmaktayız. Kalite, güvenlik ve konforlu ortam sağlamak bizim en öncel...