Su Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Su Eczanesi

Eczaneler
  • 3

Su Eczanesi, 2018 yılında Uşak, merkezinde kuruldu ve sağlık eczanesi sektöründe faaliyet göstermektedir. Sağlık sektörünün bel kemiği olan her tür ilaç ve sağlık ürünlerinin yanı sıra doğal ürünlerin sunumunu da kapsamaktadır.

Su Eczanesi olarak müşterilerimize sunduğumız en büyük değer, önce sağlığınıza değer vermektir. Müşterisine her zaman etik ve nezih bir şekilde hizmet sunmak amacıyla büyümeyi sürdürmekteyiz. En iyi ve modern teknolojilere dayanan ilaçlar, vitaminler, bitkisel ürünler ve eczane malzemeleri ile çağımıza adım atarak müşterimizi memnun etmekten mutluluk duymaktayız.

Misyonumuz; hekimlerin reçete verdikleri ilaçları en kısa zamanda ve en uygun fiyata müşterilerimize sunmaktır. Ayrıca eczacı arkadaşlarımızla mahremiyeti ve güveni sağlamak için size profesyonelliğimizi göstereceğiz. Sizi tatmin edecek ve sağlıklı yaşamaya yardımcı olacak en iyi ürünleri sunmak için her zaman elimizden geleni yapacağız.

Su Eczanesi olarak vizyonumuz da müşterilerimize en kısa sürede aynı gün teslimat yapan, modern ve sağlıklı ürünlerin satışı ile sağlıkları korumalarına yardımcı olacak şekilde yaygın bir halka sahip olmaktır. Bizimle birlikte olan herkesin çevreye saygılı olduğuna inanıyoruz.

Su Eczanesi olarak, gelecekteki performansımızda sağlık endüstri uygulamalarının standartlarıyla bağdaşıyor ve her müşterimize eşit haklar vermekteyiz. Güvenilir müşteri ilişkileri ve kusursuz hizmet kalitesini elde etmek adına çalışmaktayız. Müşterilerimizin siparişlerini en kısa sürede gönderiyor ve ürünleri promosyon ve indirimler kapsamında veriyoruz.

Müşteri Yorumları
A
Ali Erdoğan
  • 1
    • 04.06.2022
    K
    Kayahan KAYA
  • 5
    • 24.03.2017

    Diğer Firmalar