Star İkiz Mim.müh.inş.ltd.şti

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Star İkiz Mim.müh.inş.ltd.şti

Mimarlık Ofisleri
  • 4.7

Star İkiz Mim.müh.inş.ltd.şti olarak Balıkesir'e 2018 yılından itibaren tasarım ve inşaat alanında hizmet vermeye başladık. Müşterilerimizin her bütçeye ve talebine göre inşaat çözümleri sunmak için başarılı bir tasarımcı ve inşaat ekibimize sahibiz. Star İkiz Mim.müh.inş.ltd.şti, mimarlık ofisinde projelerin başından sonuna kadar inşaat süreçlerini yönetiyor; özenli, güvenilir ve güvenilir bir hizmet anlayışına sahiptir.

Kuruluşundan bu yana, Star İkiz Mim.müh.inş.ltd.şti üst düzey tasarım danışmanlığı, mühendislik inceleme ve denetleme hizmetleriyle, proje periyodunu optimize etmek ve mükemmel sonuçlar elde etmek için halihazırdaki mimari mevcut durum üzerine kapsamlı analizler sunarak kapsamlarını yeniden tasarlıyor.

Tasarımdaki bütüncül yaklaşımımız sayesinde, proje tasarımıyla ilgili zorlukları hafifleterek, bitiş tarihlerini ve maliyetleri minimize ederken en üst düzeyde üretkenlik kalitesinde kaliteyi artırmamıza yardımcı oluyor. Yeni fikirler, halihazırdaki çözümlerin ana hatlarını aşan cesur mimarlık ve modern inşaat teknikleri ile başarılı çözümler üretiyoruz.

Misyonumuz: Gerekli Teknik donanıma, kaliteli hizmet anlayışına ve tavizsiz nitelik tutumuna sahibiz. Bizimle çalışmanın avantajlarından memnun olacaksınız. Misyonumuz, inşaat pazarına mükemmel kalitede hizmetleri ulaştırmada lider konuma gelen ulusal ve uluslararası bir inşaat firması olmaktır.

Vizyonumuz: Vizyonumuz, iş ortaklarımızla daha etkin ve yetkin işbirliğinin yarattığı gücü kullanarak, birincil seçenek olmak ve hakkaniyetli yönetim anlayışı ile sürekli kaliteyi & kârlılığı arttıran neo-modern mimari konsept anlayışının lideri olmaktır.

Müşteri Yorumları
A
Ali BAL
  • 5
    • 18.04.2022
    S
    Şebnem Uysal
  • 5
    • 08.02.2022
    a
    ali sezgin
  • 4
    • 20.11.2019
    o
    özlem Uysal
  • 5
    • 29.08.2019
    h
    hakan bayraktar
  • 5
    • 10.08.2019

    Diğer Firmalar

    Yolgidengrup Mimarlık

    Mimarlık Ofisleri

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Yolgidengrup Mimarlık, 1999’dan bu yana Balıkesir’de mimari alanında faaliyet gösteren, uzman kadrosuyla başarılanssı proje ve mekanlara imza atmaktadır. Uygun maliyetli, fonksiyonel çözümlerin ön planda tutulduğu tasarımlardaki kalite ve estetik oluşturmak, tasarım pre...

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Turan Öztopal Mimarlık ve Tasarım Ofisi, 2014'ten beri Balıkesir'de yer alan profesyonel bir mimari firmadır. Firmamız, müşterilerine hizmet vermek amacıyla bilgi, tecrübe ve uzmanlıkla kurulmuştur. Projelerimiz, çok çeşitli mühendislik projesi kapsamında modern projele...