Sistem Yazılım

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sistem Yazılım

Yazılım Firmaları
  • 0

Sistem Yazılım, 1992 yılından beri Edirne'de bulunan, müşterilerin iş süreçlerini evrensel çözümler ile birlikte tasarlayarak bilgi teknolojisi alanında hizmetler sunan, bir yazılım geliştirme firmasıdır.

Ekibimiz sayesinde firmamız her zaman mükemmellikte ilerlemeyi taahhüt ediyor ve arkasında olduğu tüm projelere vakit ayırarak, en kaliteli sonuçları sağlamaya çalışıyor. Yeterli yetkinlik ve donanımla donanmış olan ekiplerimiz, mevcut problemleri hızlıca tanımlayarak projelere cevap veriyor.

Endüstrideki öncü teknolojilere güncellik katarak, faaliyetlerimizi genişletmeyi, itina ile ve inovatif çözümler geliştirmeyi istiyoruz. Sunmuş olduğumuz ürün ve servislerdeki kaliteyi sürekli artırmak, riskten kurtuluşu oluşturmak ve müşterilerimize fark yaratacak çözümler sunmak hedeflerimiz arasındadır.

Yıllardır finans, sağlık, sigorta, gibi uzmanlık alanlarında lider olmakla övünen Sistem Yazılım, Ağ Uyumluluğu Mühendisliği işlemlerine de hakimdir. Ayrıca, esnek ve güvenilir platformlar da sağlayabilmektedir.

Diğer Firmalar

Bulutmd Yazılım Ltd. Şti.

Yazılım Firmaları

Edirne,Edirne Merkez

flag

Bulutmd Yazılım Ltd. Şti. 1990 yılında, Edirne’de kurulan firmamız, web tasarımı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahiptir. Uzun yıllar boyunca profesyonel bir ekip olarak çalıştık ve 18 ülkede müşterilerimiz için projeler oluşturduk; her biri aradığı kalitedeki sonuçları...

Ajans Büyük

Yazılım Firmaları

Edirne,Edirne Merkez

flag

Ajans Büyük Yazılım firması, 2003'de Edirne, Edirne'de kurulan bir şirket. Dört başarılı yıllık serüvenin ardından, günümüzde yeni nesil teknolojik çözümler sunmaya odaklanmış bir ekiple hizmet veren Ajans Büyük profesyonellerinden oluşmaktadır. Edirne'nin Önde Gelen Te...