Sinop Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sinop Eczanesi

Eczaneler
  • 3.9
Eczanesi 2017 yılında Sinop'taki bölge halkının ihtiyaçlarına yönelik olarak kurulmuştur. İlk olarak sadece ilaç dağıtma ve satışıyla beraber sektörde tercih edilen bir aracı haline gelmiştir. Günümüzde sahip olduğumuz geniş ürün ve hizmet portföyüyle, her ev halkının ekonomisine hesap edilebilir maliyetlerle ecza ve tıbbi ürünlerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçladık. Sinop Eczanesi, Sağlıklı Yaşam Destek Programlarının sunulması ile zorunlu ilaçlarla birlikte, hastaların yaşam kalitesi hakkındaki endişelerini ortadan kaldırmak üzere, eczacının yardımcı olması için gerekli beceri ve değerleri tek elden sunmaktadır.

Sinop Eczanesi her emeğin, profesyonellik ve insan odaklı yaklaşımların sonucunda oluşturulan sinerjiyi gözeten, kaliteli hizmet anlayışıyla daima en ön raporda yer almayı hedeflemektedir. Her çalışanımız tarafından kusursuz üretim felsefesiyle topluma güven veren kaliteli ürün çeşitlerimiz sürekli olarak geliştirilmeye devam etmektedir.

Sinop Eczanesi, müşterilerinin istek ve beklentilerine cevap verebilmek için ilişki, cesaret ve başarı içeren bireysel hedefler doğrultusunda, aktif çözüm odaklı stratejileri hayata geçirmektedir. Güvenilirlik, sadakat, nitelikli hizmet, profesyonellik ve sadakat misyonu ile her türlü problemden kolayca çözümler üretmek amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Hedefimiz, toplumumuz için esas olan değerler ile beceri ve kabiliyetlerimizi harmanlamıyı, tüm müşterilerimize profesyonel, kaliteli ve nitelikli hizmet verebilmektir. Öncelikle tüm ihtiyaçlarınızı adil fiyatlarla karşılamaya gayret gösteriyoruz. Kurallara uyma, bütün çalışanlarımıza dikkatli ve yürekten tavsiyelerde bulunuyoruz.

En önemlisi, Esasında Tanrı'ya dayanan onurlu bir iş geleneğine sadık kalmaktayız. Şunu unutmamız gerektiğine inanıyoruz ki; herhangi bir türlü desteğiniz için sağlık ve tıbbi ürün satışlarından, ilaç danışmanlığı ve reçete servis servisinden memnuniyetinize kadar, değerlenen müşteri destek dediği bu değerler ile sizi rahatça üstlenebilmemiz bizim için çok önemli.

Müşteri Yorumları
D
Doğan Kesgin
  • 3
    • 26.04.2022
    T
    Taner Körükmez
    • Çok eski bir mekan olduğu belli. Ancak cadde üstü olduğu için önünde araçla durmak pek mümkün değil.

  • 3
    • 16.01.2022
    O
    Ömer Karcı
    • Benim anlamadığım konu şu ki, bu kişiler sağlıkçı zaten gelen hasta tedirgin birde suratsızlar zaten morel en önemli durum onunda içine ediyorlar..

  • 1
    • 22.06.2021
    e
    ege Tatar
  • 5
    • 08.04.2021
    D
    DIL
    • 2 hafta önce birkaç ciddi sağlık sorunu için gittik. Hem çok cana yakın ve anlayışlılardı ve verdikleri şey çok işe yaradı özellikle alerji yapan sivrisinek yaralarım için. Çok teşekkürler!

  • 5
    • 08.09.2020

    Diğer Firmalar

    Sinop,Sinop Merkez

    flag

    Dramalı eczanesi, 1998 yılında Sinop iline bağlı Dramalı beldesinde kurulmuştur. Dramalı Eczanesi; sağlık ve eczane sektörlerinin profesyonellikle çoğu uzmanlık konularının tümünde hizmet sunmaktadır.Tesisimiz profesyonel bir ekip tarafından işletilmekte olup, alanında ...

    Sinop,Sinop Merkez

    flag

    Deniz Eczanesi, 2003 yılında kurulmuş olan Sinop bölgesinin tanınmış eczanelerinden biridir. Sektöre olan bağlılığından dolayı, insan sağlığı üzerine önemli hizmetler sunmaya devam etmektedir. Kalite güvencesi konusunda kaydı silinmeyen Deniz Eczanesi, müşteri memnuniye...

    Sinop,Sinop Merkez

    flag

    Yasemin Eczanesi, 2002 yılından beri Sinop ilinde faaliyetini sürdürmektedir. Güvenilir bir şekilde sunulan hizmetlerimiz, müşterilerimize en kaliteli ürün ve hizmeti sunmaya olan ilkemiz doğrultusunda hem güvenliklerinin sağlanması açısından önemli hem de aradıkları ür...