Silikon Bileklik İmalat Ve Pazarlama

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Silikon Bileklik İmalat Ve Pazarlama

Spor Salonları
  • 0

Silikon Bileklik İmalat Ve Pazarlama olarak 1995 yılında Mersin Akdeniz bölgesinde kurulmuş olmamızla fitness merkezi sektöründe öncü ve lider şirketler arasında yer almıştır.

Silikon Bileklik İmalat Ve Pazarlama olarak ekibimiz, müşteri memnuniyeti için vizyonumuzla ortaya çıkan profesyonel geleneksel değerler anlayışını aksettirmek adına profesyonelleşmiş bir hizmet kalitesi sunmayı her zaman öncelik edinmiştir.

Silikon Bileklik İmalat Ve Pazarlama olarak uzmanlaşmış ekibimiz son teknolojiyi kullanarak tasarımlara yeni bir soluk katmaktan güvenlik sağlama ve orijinal ürünler sağlama arasında ki uçurumu en iyi şekilde kapatmaktayız. Ayrıca size verilen ürünler haricinde sizin misyonunuza ve vizyonunuza uygun özel ürünler üretme konusunda geniş deneyim sahibi bir ekip sunuyoruz.

Kamu Kurumları, Çoğulcular ve Tek Tük Müşterilerimiz için sunduğumuz çözümler güvenlik kamera, taşınabilir alarm sistemi, temassız kart okuyucu, el terminalleri tarafında hizmetler sunmaktadır.

Ek olarak, uzman satış sonrası desteğimizle antrenman kıyafeti, spor bileklik, omuz çantası, park bariyerleri, bisiklet nostaljisi ve daha fazlası hayata geçirmektedir. Ayrıca illa satış yapmayacağımız ama müşterileri tercih ettikleri zaman yardımcı olmak için hizmet verecek ortaklar da aramaktayız.

Silikon Bileklik İmalat Ve Pazarlama olarak müşterimize kaliteden ödün vermeden imal cari teslim süreleri, müşteriler için cazip fiyat çözümleri ve sürdürülebilir performans avantajı sunuyoruz. Ek olarak, müşterilerimizin isteklerine göre tüm uluslararası standartlara uygun özel projeler oluşturmaktan da çok memnun olduğumuzu belirtmek isteriz.

Diğer Firmalar

Shapes

Spor Salonları

Mersin,Yenişehir

flag

Shapes - Fitness Merkezi Shapes, 2008 yılında Mersin Yenişehir'de açıldı ve çok hızla büyüyen fitness sektörüne katkıda bulundu. Bu merkez; güç, dayanıklılık, dayanıklılık, esneklik, kardiyovasküler sağlık, yoğun fiziksel hamle ve mekan dengelerini kariyerlere uyarlamak...