Shift Yazılım

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Shift Yazılım

Yazılım Firmaları
  • 0

Shift Yazılım, 1997 yılında kurulmuş, web tasarım sektöründe hizmet vermektedir.Mühendisler ve programcılar tarafından alanında uzmanlaşmış olan, Shift Yazılım birinci sınıf teknolojileri kullanarak müşterilerine en ileri kalitede hizmet sunmaktadır.

Shift Yazılım Müşterilerine çözüm getiren, modern ve özgün yaklaşımlarıyla öne çıkmayı amaçlayan, interaktif medya hizmetleri vermeyi prensip edinen bir şirkettir. Muğla da hizmet vermeye başlayan Shift Yazılım, bugün bir web sitelerinin tasarımının ve gelişiminin doğru şekilde gerçekleştirmesini sağlayan, çeşitli mesajlaşma araçlarını ve hizmetleri sunan karmaşık iş çözümleriyle de dikkat çekmektedir.

Shift Yazılım tasarımcıları, deneyimli yazılım geliştiricileri ve stratejistlerden oluşan bir ekibe sahiptir.Son derece ciddiyet ve profesyonel yaklaşımları ile bu ekip müşteri taleplerini karşılamayı kendilerine hedef edinmişlerdir. Shift Yazılım Müşterilerinin çözüm odaklı ihtiyaçlarına verilen her tür destek, gerçek sonuçlar elde etmelerine yardımcı olur. Shift Yazılım, bugün yaşamış olduğu pek çok başarıyı arkasında bırakarak yenilikçi teknoloji projelerinde dünyanın önde gelen organizasyonlarıyla devamlı olarak çalışmakla kalmayıp gün geçtikçe uluslararası platformda da tanınırlık kazanmaktadır.

Diğer Firmalar

Betam Yazılım

Yazılım Firmaları

Muğla,Muğla Merkez

flag

Betam Yazılım Hakkında Betam Yazılım 1994 yılından beri yoluna devam ediyor. Muğla ilimizde yer alan yazılım firması olarak, sürekli yenilenen teknoloji ve yaklaşımlar üzerinden web tasarımcı uzmanlarımız ile görevlerimizi başarıyla yapmaya devam ediyoruz. Sürekli Geliş...

Muğla,Muğla Merkez

flag

Artemisoft Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi 2002 yılında kurulmuş, Muğla da faaliyet gösteren bir yazılım geliştirme firmasıdır. Üretim ve hizmetlerimizle öncü olup her zaman kaliteyi hedef alan çalışmalar yürütmekteyiz. Müşterilerimize en iyi fırsatları sunarak, onla...