Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Shapes

Spor Salonları
  • 0

Shapes - Fitness Merkezi

Shapes, 2008 yılında Mersin Yenişehir'de açıldı ve çok hızla büyüyen fitness sektörüne katkıda bulundu. Bu merkez; güç, dayanıklılık, dayanıklılık, esneklik, kardiyovasküler sağlık, yoğun fiziksel hamle ve mekan dengelerini kariyerlere uyarlamak için insanların farklı temel yeteneklerini geliştirebilmelerine izin vermektedir.

Çevrimiçi Programlar

Müşterilerimiz için sunulan çevrimiçi programlar aracılığıyla isteyişlerine uygun fitness ve egzersiz çözümleri sağlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak, tek bir çevrimiçi ortamda özel ve uluslararası programlar sunuyoruz. Bucak ve dış alanları da kapsayabiliyorsunuz.

Yaşam tarzı Ortamı

Shapes, müşterilerine spor sağlığı veya yaşam tarzı değişikliklerinden en iyi performansı elde etmelerini sağlamaya adanmıştır. Bu amaçla; her gün sağlıklı beslenme ile beraber, aerobik egzersiz, zindelik, güç antrenmanı, meditasyon ve vücut inşa etme egzersizleri sağlamaktadır.

Uzman Kadromuz

Uzman ekibimiz; CPT (Certified Personal Training), ACE (American Council on Exercise) ve NSCA (National Strength and Conditioning Association) ruhsatlı kişisel eğitimciler, Pilates Eğitmenleri, Masaj Terapistleri, Uzman Beslenme Danışmanları, Yoga Eğitmenleri ve Fizyoterapistlerdir. Bütün bu hizmetleri kaliteli ve sıkı güvenlik standartlarına sahip olarak müşterilerimize sunuyoruz ve fitness kayıtlarını kontrol ediyoruz. Bu şekilde; müşterilerimiz hayatlarının her sahnesine destekleyecek hedefine odaklanmış gelişmiş bir planla hazırlanabilirler.

Diğer Firmalar