Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sg Tekstil

Kumaş Üreticileri
  • 0

SG Tekstil, 2000 yılından beri Ankara’daki Altındağ bölgesindeki kumasçı sektörünün öncü isimlerinden biri. Kuruluşundan bu yana SG Tekstil, müşterilerinin gereksinimlerine odaklanmıştır. Özellikle vermiş olduğu ilave hizmetlerle başarıya imza atmıştır. Frma personeli titizlikle yetiştirilmiş ve kalite standartlarına uygun iş alanında uzmanlaşmıştır.

SG Tekstil, sürdürülebilirlik hedefleriyle faaliyet gösteren bir firmadır. Ürünlerimiz kaliteli malzemeler kullanılarak en son teknoloji ile üretilmektedir. R&D departmanımız yeni ürün desenleri tasarlarken kendi standartlarını belirlemiştir. Bu şekilde, pazar taleplerini doğru şekilde analiz ederek fiyatları en uygun seviyede tutmayı amaçlamaktadır.

SG Tekstil, kurumsal sosyal sorumluluk prensipleri çerçevesinde her zaman yeni çözümler geliştirmek ve çevreye olan sorumluluklarını sürekli olarak arttırmak için özveriyle çalışmaktadır. Bu anlayışla SG Tekstil, ürettiği her ürün üzerinde sağladığı kaliteyi taahhüt etmektedir. SG Tekstil olarak Müşterilerin memnuniyeti, kalite, sağlık ve güvenlik açısından güvenilir ve sağlıklı ürünler üretiyor olmamız ile öne çıkmaktayız.

Diğer Firmalar

Döşen Tekstil

Kumaş Üreticileri

Ankara,Altındağ

flag

Döşen Tekstil, 2015 yılında Ankara'nın Altındağ semtinde kurulmuş, modern üretim kapasitesi sayesinde Türkiye'deki en önemli kumaş tekstili firmalarından biri olmaktan gurur duymaktadır. Şirketimiz, her türlü organik ve sentetik parçacıklarla doldurulmuş kesici kumaş ve...

Ankara,Altındağ

flag

Ac Imajım Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. kumaş tekstil sektöründe en kaliteli ürünleri müşterilerine sunmak için 2019 yılında Ankara Altındağ'da kurulmuştur. Kendisiyle tanınan A.c Imajım Tekstil, 7/24 hizmet vererek müşterilerine en iyi kalitede ürünler sunmak içi...