Seslisite.com

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Seslisite.com

Spor Salonları
  • 5

Seslisite.com

Seslisite.com 2000 yılından bu yana Aksaray'da kurulmuş fitness merkezi ve eğitim hizmetleri sunuyor. Kalite, müşteri memnuniyeti ve uzman çalışma gücümüz ile hedeflerimize başarı ile ulaşmanın heyecanını paylaşıyoruz.

Takımımız profesyonel kuruculardan oluşan kişiler tarafından oluşturulmuştur. Misyonumuz müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimi sunmaktır. Müşteri memnuniyeti odaklı bir ekip olmamızın hedefinin, hem zamanında hem de doğru hususlarda etkinliği sağlamasındandır.

Aksaray'da liderliğimiz süregiden sürekli olarak kendi alanında inovasyona dayanıyor. Farklı amaç ve farklı program ile daha iyi sonuçlar elde etmek olduğunda var olan pek çok kurumsal faaliyet anlayışımız yeniliklere açıktır.

Yaşamımıza değer katmak ve hepimizi güçlendirmek için Seslisite.com 1998 yılından beri hizmet vermektedir. Gerek sportif eğitime, gerekse tanıtım hizmetlerimize müşterilerimizi mutlu etme ideali arkasında durmamız bize teşvik ediyor.

Kendimizi sabit tutuyor ve kalite ile ayakta kalmaya devam ediyoruz. Tek hedefimiz sevgi ve hoşgörü ile her müşteri için daha iyi bir yaşam tarzı oluşturmaktır. Güven ve kalite ile emin adımlarla hedeflerimize doğru ilerliyoruz.

Müşteri Yorumları
A
Adel KHOSRAVI
  • İyi

  • 5
    • 17.04.2018

    Diğer Firmalar