Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Serkod Yazilim

Yazılım Firmaları
  • 0

Serkod Yazılım 1996 yılında Aydın'da kurulan, yazılımlarıyla özel ve genel müşterilere hizmet sunan başarılı bir firmadır. Şirketimiz, müşterilerinin amacına ulaşmaları için her zaman en iyi çözümleri geliştirmektedir.

Şirketimiz, yaptığımız çalışmalarda ar-ge çalışmalarından tutun da projelerin her aşamasında sürekli ilerlemenin yollarını nerede arayabileceğini çok iyi bilmekteyiz. Biz Serkod Yazılım olarak müşteri odaklı bir yönetim anlayışımız bulunmaktadır. Müşterilerimizin taleplerine cevap verebildiğimiz gibi, onlara en iyi müşteri hizmetini de sağlamaya özen göstermekteyiz.

Çözüm Odaklı Yaklaşım Her zaman dürüstlüğün ve sorumluluk alma bilincinin olduğu Serkod Yazılım ekibindeki tüm çalışanlarımız sürekli iletişime açıktır ve arzu ettikleri her zaman destek vermekteyiz. Hazırladığımız çözümleri siz istekleriniz doğrultusunda kişiselleştirmek ve uluslar arası standartlara uygun olmasına özen göstererek ortak hedefe doğru planlanmasını sağlamaktayız.

En İyi Teknolojiye Ulaşmak Müşteri odaklı olsk da, kaynaklarımızı her daim sürekli güncellememize rağmen Serkod Yazılım müşterilerinin ürünlerine geç bir teknolojiden destek veriyoruz. Böylelikle ar-ge ve yeniliklerde her koşulda isim yapmayı başarıyoruz.

Diğer Firmalar