Şen Madencilik San.ve Tic.a.ş.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Şen Madencilik San.ve Tic.a.ş.

Maden Şirketleri
  • 1
Türkiye

Şen Madencilik San.ve Tic.a.ş., 2006 yılında Balıkesir'de kurulmuştur. Şirketimiz madencilik sektöründe faaliyet göstermektedir. Özel finansman ve devlet desteği ile birlikte istikrarlı bir oranda büyüme kaydediyoruz.

Teknolojide Lider, müşterilerimize her zaman en iyi ürünleri sunabilmek için öncü teknolojileri günümüzde kullanıyoruz. Derin çalışmalar yaparak özelleşmiş üretim süreçlerini geliştirmeye ve sonuçlarını etkileyen hizmet bütünlüğümü arttırmaya odaklanıyoruz. Amacımız, müşterilerimizin ürettiğimiz maden malzemelerini kesinlikle beğenmelerini sağlamaktır.

Kalitede Sınırsızlık, her zaman müşterilerimize her türlü maden malzemesiyle en iyi kaliteyi sunmak amacıyla çalışıyoruz. Müşterilerimizi memnun etmeyi hedefliyoruz ve sunduğumuz üst düzey hizmetler sayesinde bunu başarıyoruz. Stringent kalite kontrolleri uygularken, ürün performansını geliştirmek için gerekli testleri yerine getiriyoruz.

Büyümeyi sürdürürken, Gelişim Alanlarını Açıyor. Mühendislik, pazarlama, IT ve operasyon alanlarında profesyonellerimizle birlikte verimli çalışma koşulları oluşturuyoruz. Yurtdışındaki lider kuruluşlarla sağladığımız iş birliği ilişkilerini genişletiyoruz, çok uluslu entegrasyon araçlarını kullanıyoruz ve AB standartları üzerine kaliteli mallar üretiyor ve satıyoruz.

Müşteri Yorumları
E
Emr
  • 1
    • 09.06.2023

    Diğer Firmalar

    Emirtaş Madencilik

    Maden Şirketleri

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Emirtaş Madencilik 1994 yılında Balıkesir'de kurulan güvenilir ve başarılı 31 yıllık geçmişe sahip bir Madencilik firmasıdır. İlkelerimize sadık kalarak, müşterilerimizin memnuniyetini ilke edinmiş ve en uygun fiyatlarla kalite hizmet sunmayı taahhüt etmiş bir firmayız....

    Çelikçeken Madencilik

    Maden Şirketleri

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Çelikçeken Madencilik 2009 yılında Balıkesir'de kurulmuştur. Çelikçeken Madencilik, madencilik sektöründe lider olma hedefiyle hareket ediyor. Kurumsal değerler olan dürüstlük, katı disiplin ve zaman unutulmaz temel ilkeleri ile çıktığı bu yolda happines’in kendisi için...