Şelle Kumaş أقمشة شلا

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Şelle Kumaş أقمشة شلا

Kumaş Mağazaları
  • 0

Şelle Kumaş أقمشة شلا, 1992'de kurulmuş Gaziantep-Şahinbey'teki bir kumaş satıcısıdır. Yaklaşık 18 yıldır bölge halkına kaliteli kumaş ve yüksek müşteri memnuniyeti ile hizmet vermektedir. Dünyada öncü üreticiler tarafından imal edilen kalite İpekyolu Kumaşları, binlerce farklı renk çeşidi, fonksiyonel malzemesi ve motorlu ormancılık ekipmanları bulabileceğiniz Şelle Kumaş’ta herkesin aradığını bulabileceğinden emin olabilirsiniz.

Mevcut hizmetlerimiz: Müşterilerimize her türlü kumaş satışı, tekstil uygulamaları, baskı kumaşı ve makine sarma, halı işlemeciliği, özel desen örme ve jakarlama ve perde işlemeciliği gibi birçok tekstil sektörü alanında profesyonel hizmetler sağlarız.

Müşterilerimizin beklentilerini karşılayacak ve en yüksek standartlarda servise sahip olacak şekilde çalışmak üzere çalışanlarımızın işe olan tutkusu ve ilgisi, Şelle Kumaş ile birlikte en iyiyi sunmak için her aşamada bizi motive ediyor. Tüm müşterilerimize sunduğumuz yakın destek sistemi sayesinde, kaliteli hizmet ve ürünler yeterli zamanda müşterilerimize sunuluyor.

Bizimle çalışmak isteyen herkesin asla endişe etmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Öncelikli olarak, ürün seçimimizin olağanüstü miktarının kalitesi sayesinde, müşterilerimiz her zaman memnun ayrılacak. Müşteri taleplerini anlamak ve onlara en iyi hizmeti sunmaktan kaynaklanan özenimiz, güvenilirlik ve kalite ile tanınmıştır.

Diğer Firmalar

Bereeket Kumaş Pazari

Kumaş Mağazaları

Gaziantep,Şahinbey

flag

Bereket Kumaş Pazarı: 1997'den beri size kaliteli kumaş alışverişleriniz için hizmet veriyor. Konumu Gaziantep’te olan firmamız, müşterilerine en kaliteli ürünlerle hizmet vermeyi misyon ediniyor. Kumaş sektöründe tecrübeli ve profesyonel personelimiz ile en iyi hizmeti...

Derya Kumaş

Kumaş Mağazaları

Gaziantep,Şahinbey

flag

Derya Kumaş 2014 yılından beri Gaziantep Şahinbey'de faaliyet göstermektedir. Aynı yıldan itibaren kumaş satışı ve dokuma alanlarında hizmet gösteren, özellikle ince işçilik ve takipçi layıkıyla ilgi ile en cömert ve desenli ürünleri sunmayı prensip edinen Derya Kumaş, ...