Sd Tekstil Örme Kumaş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sd Tekstil Örme Kumaş

Kumaş Üreticileri
  • 5

Sd Tekstil Örme Kumaş,1994 yılında Adana Seyhan'da kurulmuştur. Başlangıçta küçük ölçekli bir firmaydı ancak şimdi Türkiye'nin lideri haline gelmiş uluslararası bir ihracat şirketidir.

Yıllarca üretim ve toptan satış sektöründeki tecrübesi sayesinde, Sd Tekstil kumaşların en kalitelisi olarak tanınmaktadır. Hedefimiz her zaman lojistik, quality control ve müşteri memnuniyeti arasında son derece hedefe kilitlenmiş bir durumda olmaktır. Bu nedenle, müşteri talebini yerine getirerek onların beklentilerinin ötesinde bir yaşam tarzı sunuyoruz.

Ürün Yelpazemiz elbiseler, gömlekler, pantolon, etekler, ayakkabılar, ceketler ve müşteri taleplerine göre özel kumaş tasarımları içerir. Ürettiğimiz tüm ürünler gerçek deriden dayanıklı malzemelerden üretilir.

Öte yandan kalite Sd Tekstil'in temel prensibidir. Kalemlerimizi sergilemek için gereken her adımı atıyoruz, bu nedenle offline / online tüm mağazalarda satılan mükemmel kalite standartları ile uyumlu ürünler üretiyoruz.

Aynı zamanda Sd Tekstil, yenilikçi ürünlerle sürekli olarak trendleri takip ediyor ve ürünleri hızlı bir şekilde tüketiciye sunuyor. Güçlü bir Marka İmajı, profesyonel ve deneyimli personeli, çok yönlü yazılımları, sürekli geliştirilme üretim alanları, etkin satış aşamaları, optimizasyon süreçleri ve lojistik güvencesi ile Sd Tekstil, ürünlerini kendi global operasyonları çerçevesinde teslim etmektedir.

Müşteri Yorumları
M
Murat ökem
  • 5
    • 03.01.2019

    Diğer Firmalar

    Şimas Tekstil

    Kumaş Üreticileri

    Adana,Seyhan

    flag

    Şimas Tekstil, 2017 yılında Adana'da Seyhan ilçesinde kurulmuş bir Kumaş Toptancısıdır. Kuruluşundan beri kaliteye ve hizmet asil kültürüne önem veren Şimas Tekstil, tarafsız, tarafsız hizmet yaklaşımıyla müşterilerine en uygun ürünleri teklif ediyor. Özenli, özverili v...