Sarımsakcı Mobilya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Sarımsakcı Mobilya

Mobilya Üreticileri
  • 5

Sarımsakcı Mobilya, 2007 yılında kurulan, Bolu'nun merkezinde bulunan bir mobilya şirketidir. Bizim amacımız, en iyi ürün ve hizmeti müşterilerimize en uygun fiyata sunmaktır. Her müşterinin ihtiyaçlarına göre özel tasarımların üretilmesi ve eşsiz ürünler sunmamızla, sektöründeki liderliğimizi sürdürmekteyiz. Geniş ürün yelpazemiz, birçok çeşit mobilya sağlayan kaliteli malzemelerden üretilerek zengin, canlandırıcı ve orginal tasarımlar sunmaktadır.

Uzman Ekibimiz, dünyaca ünlü şirketlerle ortaklıklarimızdan anlaşmalar ile uyarlamalar gerçekleştirmektedir. Sanayideki en son teknolojik gelişmelerin ürün yelpazemize eklenmesine odaklanıyoruz ve her müşterinin beklentisine cevap veriyoruz. Bilgi ve tecrübenin nüfuz etmesi ile elde edilen optimum produksiyon hattıyla işimizi çokuluslu şekilde destekleriz.

Sarımsakcı Mobilya olarak, sunduğumuz ürünler ve hizmetleri ile müşteri memnuniyetini esas alıyoruz ve ürettiğimiz mobilyaların güvenli, ekonomik ve nitelikli olmasını sağlıyoruz. Müşteri taleplerini karşılamak için tüm özellikleri aynı zamanda hızlı ve zahmetsiz bir şekilde gönderiyoruz.

Düşüncelerimiz, her zaman daha iyi olana doğru ilerlemek ve yenilik yapmaktır. Yakın zamana kadar topluma ve sanayi dünyasına sahip olduğumuz sorumlulukları kendimize hedef edindik. Kendimize yüklediğimiz bu sorumluluklar doğrultusunda; en iyi malzeme ve ürünleri ve en uygun fiyatları sunmayı hedefliyor ve misyonumuzu başarıyla gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Müşteri Yorumları
F
Fadime Başer
  • Salon takımı, yatak ve baza aldık. Mobilyaları uzaktan online olarak belenmeme rağmen ürünlerim tam istediğim ve gördüğüm gibi geldi. Büyük bi sabırla beni dinleyerek her talebimi titizlikle yerine getirdikleri için ve mobilyalarımı sapasağlam teslim ettikleri için. Sarımsakçı mobilya yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Güvenilir ve işlerini büyük titizlikle yapan firma.

  • 5
    • 08.05.2023
    O
    Ömer YILDIRIM
    • Talep ettiğimiz çocuk odası için gardıropu ayrıntılarıyla isteğimize uygun ve elinden geldiğince seri tasarlayıp üreten, gayet özenli ve müşteri memnuniyetini oldukça önemseyen, müşteri ile iletişiminde güler yüzünü de eksik etmeyen Bolu'da sayılı esnaf örneklerinden. Herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.

  • 5
    • 02.05.2023
    T
    Tarık Bayrakdar
    • Balkona salıncak istedik.En kısa zamanda çok büyük bir titizlikle ve özenle getirdiler.Çok beğendik.Ellerinize sağlık.

  • 5
    • 01.05.2023
    E
    Eyüp Can SAĞIZLI
    • Düzce’den sipariş verdim. Tam zamanında tam istediğim gibi teslim edildi. Teşekkür ederim. Sarımsaklı Mobilya güvendir

  • 5
    • 15.04.2023
    B
    Büşra Eryılmaz
    • Bolu merkezde en iyi dolap yapan mobilyacı malzeme kaliteli işçilik mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum????????

  • 5
    • 24.03.2023

    Diğer Firmalar

    Bolu Hasçelik

    Mobilya Üreticileri

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Bolu Hasçelik, 2008 yılında Bolu'da kurulan, mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. 10 yılı aşkın süredir, ciro ve istihdam gibi kalitesin ölçülen çoğu maddeyi arttırmak için her zaman sıfır noktasından yenilenmeyi arzu etmiştir. Bolu Hasçelik, ticareti iyil...

    Bolu Okan Mobilya & Dekor

    Mobilya Üreticileri

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Bolu Okan Mobilya & Dekor konforu düşünülen ve kaliteli ürünleri ile 2019 yılından itibaren Bolu’da hizmet vermektedir. Merkez ofisi bolu merkezde bulunan firmamız her geçen gün üretim teknolojilerini ve kaliteyi arttırarak müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşıma...

    Yüksel Mobilya

    Mobilya Üreticileri

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Firmamız Hakkında 1995 yılında Bolu'da köklü bir geçmişe sahip olan Yüksel Mobilya, 1995 yılının başlarından beri sektörünün lider markalarından biri olarak hizmetine devam etmektedir. Mimari ve tasarımda yenilik arayan firmamız, müşteri talepleri ve beklentileri doğrul...